Taraftarlarımızla 3. Lige çıkacağız

Taraftarlarımızla 3. Lige çıkacağız
Yayınlama: 11.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanvekili Şule Özülkü, 25 Eylül’de başlayacak olan lig öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gazetemiz Kurucusu Erden Arat’ın sorularını cevaplayan Başkanvekili Şule Özülkü, en büyük destekçilerinin taraftarları olduğunu belirterek, “Taraftarlarımızla 3.lige çıkacağız” dedi.

PAZAR GÜNÜ TARAFTARLARIMIZLA POZANTI’DA BULUŞACAĞIZ

Lig öncesi takımlarının Pozantı’da kamp çalışmasını devam ettirdiğini ve Pazar günü saat 16.00’da Pozantı İlçe Stadında yapılacak antrenmana taraftarlarının da geleceğini belirten Başkanvekili Şule Özülkü, “Pazar günü taraftarlarımızla Pozantı’da buluşacağız. Taraftarlarımız bizim her şeyimiz. Adana’da Muharrem Gülergin Stadında oynayacağımız maçlarda taraftarlarımız tribünleri tıklım tıklım dolduracak. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverler yanımızda olacak” diye konuştu.

BAŞKANIMIZ MENDERES KUTLU FUTBOLU ÇOK SEVİYOR

Başkan Menderes Kutlu’nun futbolu çok sevdiğini belirten Başkanvekili Şule Özülkü, “Başkanımız sürekli takımımızla ilgileniyor. Yöneticilerimizle uyum içerisindeyiz. Hepimizin amacı, takımımızı layık olduğu 3.futbol lige taşımak. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Yönetim, teknik kadro, futbolcularımız ve taraftarlarımızla bir bütünüz. Halkın takımı Adana 1954 FK’nın başarısı için tek yumruk olduk. Adım adım lige yaklaşıyoruz. Başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.