Tanrıöver SGK’da Daire Başkanı oldu

Tanrıöver SGK’da Daire Başkanı oldu
Yayınlama: 17.08.2023
Düzenleme: 17.08.2023 08:42
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Ticaret İl Müdür Yardımcısı  Mehmet Tanrıöver, Adana Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Strateji Daire Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı.

Adana’da son yıllarda yıldızı en çok parlayan bürokratlarından biri olan Mehmet Tanrıöver’in yeni görev yerinde de başarılarana bir yenisini daha ekleyeceği bekleniyor.

Güneyin incisi Adana’da Ticaret İl Müdür Yardımcılığı görevinin yanı sıra çok farklı sosyal sorumluluk projelerinde de ismini sıkça duyduğumuz Tanrıöver, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Strateji Daire Başkanlığına Daire Başkanı olarak atandı.

Aynı zamanda Adana’da büro Memur-Sen Başkanı görevini de üstlenen Tanrıöver’in yeni görevini duyan hemen herkes bu atamanın SGK için de çok değerli sonuçları olacağı konusunda hemfikir.

Oldukça kritik bir göreve getirildi

Bugüne kadar görev aldığı yerlerde sadece kurumsal açıdan ilerleme sağlamakla kalmayıp aynı zamanda o kurumun vatandaşla ilişkilerini de daha güçlü kılan Mehmet Tanrıöver’in SGK için de aynı şekilde yoluna devam edeceği konuşuluyor.

Atama kararının ardından Ankara’ya giden Mehmet Tanrıöver’in Başkan olarak görevlendirildiği Strateji Daire Başkanlığı, SGK için de son derece kritik bir yer.

Tanrıöver yeni görevinde, Cumhurbaşkanlığı koordinesinde belirlenen ulusal kalkınma strateji ve politikaları, yıllık program ve hükümet programı çerçevesinde idarenin orta ve uzun vadeli strateji ve politikalarını belirlemek başta olmak üzere son derece önemli işlere imza atacak.

Mehmet Tanrıöver kimdir?

Adana’da 1970 yılında dünyaya gelen Mehmet Tanrıöver eğitim hayatının tamamını bu şehirde tamamladı.

Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Tanrıöver, yine aynı üniversitenin İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

İş hayatında da kendisine tevdi edilen görevleri başarıyla yapan Tanrıöver bu süreçte Adanalı hemşerileriyle de yakından çalışma imkanı buldu.

SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini üstelenen Tanrıöver, Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında bulundu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.