BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’ MESAJI

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ‘29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’ MESAJI
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kocaispir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın sevinci, coşkusu, heyecanı ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet; tarih boyunca yazılan kahramanlık destanının taçlandığı bir anıt; bağımsızlık, eşitlik ve özgürlük idealleriyle dolu bir miras ve ülkemizin küllerinden doğduğu, aziz milletimizin kaderinin değiştiği kurtuluş mücadelesinin tacıdır.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Cumhuriyet; bağımsızlığımızın ve özgür bir Türkiye’nin teminatıdır. Bu yüzden O’nu daima daha ileri noktalara taşımak, bunun için var gücümüzle çalışmak, bizim için bir zorunluluktur. Çünkü biliyoruz ki; vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. Bu bilinçle; her gün bir basamak daha yükselmek, emanetçisi olduğumuz mirası bizden sonraki nesillere daha iyi koşullar altında teslim etmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; kahraman mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayacağına olan inancımızla, tüm hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.