TANBUROĞLU 31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI DEĞERLENDİRDİ

TANBUROĞLU 31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI DEĞERLENDİRDİ
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Çağlacan Kurt – CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını değerlendirmek için Şirinpark Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Çok sayıda basın mensubu katıldı.

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “Çok değerli Adana’nın basın mensupları, hepinizi kahvaltımıza davete icabet ettiğiniz için teşekkürle, saygıyla, sevgiyle selamlamak istiyorum. 7 Ekimdeki İl kongresinden sonra yapmış olduğumuz beraberce konuşabileceğimiz, tartışabileceğimiz toplantıdan sonra seçimin ardından bir kere daha fikirlerinizi paylaşmak, cevaplayabildiğimiz soruları cevaplama, konuşmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. İstediğiniz gibi soru cevap yapabiliriz” dedi.

“ADANA HALKININ DESTEĞİ İLE 9 İLÇE BELEDİYEMİZİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANDIK”

Anıl Tanburoğlu  konuşmasında yerel seçimler hakkında şu ifadelere yer verdi; “Biliyorsunuz ki bu kürsüden il başkanlığı adaylığı sırasından da en 8 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi alacağımızı tahmin ettiğimizi, çalışmalarımızı buna organize ettiğimizi söylemiştik. Çok şükür Adana halkının desteği ile 9 ilçe belediyemizi ve büyükşehir belediyesini kazandık. 2 Belediyeyi de çok yakından kaybettik. O bizim için üzücü oldu. Bunlarda gelecek hedefimiz ortada duracaktır. Ama bundan sonraki dönem bizim için 4 yıl sonraki genel seçimi hazırlanma dönemi. Partimizdeki kurumsal yapılanma, siyaset yapma biçiminin değişmesi  ve 4 yıl boyunca emeklinin yanında, işçinin, atanmayan öğretmenin, işsizlerin kısacası dışarda bırakılmış, ötekileştirilmiş herkesin yanında olmaya Cumhuriyet Halk Partisi devam edeceğiz. Daha çok sokakta, daha çok alanda ve halk mücadelesinde herkesin yanında olmaya olma fikri ile yola çıktık, bu noktadan sonrasında da aralıklı olarak bu toplantıları yapacağız. Bizim hem 6 aylık dönemimizi değerlendirme hem de seçimi değerlendirme hem sonrasında konuşabilme adına ben tekrar size hoş geldiniz diyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.