MHP’li Şimşek: “Karaisalı’yı tüm Türkiye’ye tanıtacağız”

MHP’li Şimşek: “Karaisalı’yı tüm Türkiye’ye tanıtacağız”
Yayınlama: 05.02.2024
Düzenleme: 05.02.2024 14:49
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Cumhur İttifakı’nın MHP’li Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, seçim ofisi açılışında bir konuşma yaparak, ilçeyi marka haline getirmek istediklerini söyledi.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in de katılımıyla düzenlediği seçim ofisi açılışında gelecek 5 yılda yapmak istediği projelerden bahsetti.

“Karaisalı ile ilgili hayallerim var” diyen Şimşek, “Gelecek 5 yılda Karaisalı ile ilgili hayallerimiz var. Hayali olmayanın başarılı olması mümkün değildir. Biz bir çok projede ilçemizi modern, daha yaşanabilir, göç vermeyen, cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz.” dedi.

“Karaisalı marka olacak”

MHP’li Şimşek, şunları kaydetti:

“Öncelikle bana bu görevi veren bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Büyükşehir ve 15 ilçe belediyemizi hediye etmek istiyoruz. Sizlerin desteği ile biz bu yarışta çok önde çıkacağız. Gelecek 5 yılda Karaisalı ile ilgili hayallerimiz var. Hayali olmayanın başarılı olması mümkün değildir. Biz bir çok projede ilçemizi modern, daha yaşanabilir, göç vermeyen, cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Turizmden hayvancılığa, hayvan pazarından mezbaneye bir çok projeyi hayata geçirmek istiyoruz. İlçemizi marka bir şehir haline getirmek istiyoruz. Eğitimi ve gençlerimizi desteklemek istiyoruz. Tüm mahallelerimizin sokaklarını cıncık gibi yapmak istiyoruz. Sizlerin desteği ile bunları başaracağımıza inanıyoruz.”

“Hayvancılığı destekleyeceğiz, istihdamı artıracağız”

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, Karaisalı’nın bölgesel gelişimi alanı içinde olan her sektörü desteklemeye açık olduğunu söyledi.

Karaisalı’nın üreten, gelişen ve büyüyen bir ilçe olması için çok çalışacağını kaydeden Şimşek, “Mesela hayvancılıkla ilgili bölgedeki en kuvvetli et ve süt sektörünü elinde barındıran bir Karaisalı hayalim var. Karaisalı’da neden bir peynir üretim tesisi olmasın. Hayvancılığı destekleyeceğiz, istihdamı artıracağız.” dedi.

“Karaisalı’yı tüm Türkiye’ye tanıtacağız”

Karaisalı’yı Türkiye’ye tanıtmakta kararlı olduğunu vatandaşlarla paylaşan Şimşek, “Belediye başkanlığım sürecinde esnafımla dirsek temasımı asla kesmeyeceğim ve birçok patentli ürünü Karaisalı adına kayıt ettireceğim” dedi.

Şimşek, “Karaisalı için güçlü bir gelecek sloganı ile çıktığımız bu yolda, herkesle istişare etmek, herkesin görüşünü almak birinci vazifemizdir. Biz bu memlekette beraber, dimdik ve güçlü şekilde yaşıyoruz. Dahada fazla güçleneceğiz.

Gencinden, yaşlısına her kesim için daha refah bir Karaisalı için çalışacağım. Hedeflerimiz var, projelerimiz var…” ifadelerine yer verdi.

“Azıcık onurları varsa istifa ederler!”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ise, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kanlı, bağımsız adaylığını açıklayan Saadettin Aslan’ı davaya ihanetle suçladı.

MHP Adana İl Başkanı Kanlı, Cumhur İttifakı’nın Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek’in seçim ofisi açılış töreninde konuştu. Başkan Kanlı, Mustafa Çay ve Saadettin Aslan’ı hedef aldığı konuşmasında, “Hani dava adamıydınız, hani lidere sadakat şerefinizdi. Neden genel merkezimizin kararına uyumadınız. Samimi değilsiniz, ülkücü olamazsınız” diye konuştu.

Kanlı’nın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

“MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla belediye başkanı olup başka yerlere kaçanlar, belediyenin imkânlarını MHP’ye, Cumhur İttifakı’na karşı kullanamazlar; azıcık onurları varsa belediye başkanlığı görevinden de istifa ederler!

Karaisalı mevcut belediye başkanı da, 2014 ve 2019 yıllarında yapılan yerel seçimlerde partimizden iki dönem belediye başkanı seçilmiş ve görev yapmıştır. Türlü sıkıntılarında destek olunan bu şahıs, maalesef diğeri gibi vefasız çıkmış, ‘Bağımsız aday’ sıfatıyla karşımızda yer almıştır. Kirli ayak oyunlarıyla seçmenin kafasını karıştırmak isteyen şahsa karşı Karaisalılı hemşehrilerimiz MHP ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Bekir Şimşek’in yanında ve arkasındadır.

Makamlar birer emanettir ve her yerde olduğu gibi siyasette de nöbet değişimi doğaldır. 10, 15 yıllık gibi bir zaman diliminde makam verilenlerin, ‘Biraz dinlen’ denilince hemen tali yollara sapmaları, başka kapılarda gelecek aramaları ahlaki değildir. Vefakâr, cefakâr mensuplarımız, kıymetli hemşehrilerimiz nankörü sevmez; vefasızlığa karşı mutlaka gerekeni yapacak, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in, Cumhur İttifakı’nın alın terine, emeğine sahip çıkacaktır.

MHP’nin, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla belediye başkanı olup başka yerlere kaçanlar, belediyenin imkânlarını MHP’ye, Cumhur İttifakı’na karşı kullanamazlar. Şaibeli faturalarla seçim çalışmalarını finanse edemezler. İhtiyaç olmadığı halde sırf oy hesabıyla işçi alımı yapamazlar. Bu yanlışların hesabı mutlaka sorulacaktır. Azıcık onurları varsa belediye başkanlığı görevinden de istifa ederler! Yapılan çirkinliğe ve ihanete karşı MHP ve Cumhur İttifakı mensupları bu şahıslardan onurlu bir istifa beklemektedir.

“Hizmet etme derdinde olacağız”

Konuşma yapan AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise, “Maşallah, Karaisalı her zaman ki gibi coşkulu. Her zaman ki gibi adaylarını bağrına basıyor. Her zamanki gibi Cumhur İttifakı’na sahip çıkıyor. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadrolar 31 Mart akşamı Adana’ya damgasını vuracak. Karaisalı’da Bekir Şimşek başkanımızı belediye başkanı yapacağız. Büyükşehir’de Fatih Mehmet Kocaispir başkanımızı belediye başkanı yapacağız. Böylece son 5 yılda geri kalmış Adanamız artık geleceğe doğru yol almaya başlayacak. Adana son 5 yılda 15 yıl geriye gitti. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı 15 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın belediye başkanları ve Sayın Kocaispir kazandığında siz kazanmış olacaksınız. Belediye Başkanlarımız sadece hizmet yapacak ve şehirlerimizi çok hızlı ileriye götürecek. Siyaset yapma derdinde olmayacak, hamaset yapma derdinde olmayacak.” şeklinde konuştu.

“Karaisalı hak ettiği hizmete kavuşacak”

Yüreğir’in Mehmet’i Adana’nın Fatih’i sloganlarıyla kürsüye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu görevi bana tebliğ ederken kendisine dedim ki; 1 Nisan sabahı Adana’nın anahtarlarını size teslim edeceğiz dedim. Devlet Bahçeli ile de bir görüşmemiz oldu o da bana dedi ki; “Kıymetli başkanım bizim arkadaşlarımızdan sizinle beraber inşallah Adana’yı çok istiyoruz biz dedi. Bende kendisine Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdim hep beraber size de söz veriyoruz. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahında Adana’yı sizlere hediye edeceğiz dedim. Ben bu sözleri verirken sizlere güvenerek verdim. Bakın değerli hemşerilerim, Karaisalı Adana’nın en kadim ilçelerinden birisi. Her zama siyasete yön vermiş bir ilçedir. Karaisalı insanı her zaman vatanının milletinin devletinin yanında olmuştur. 5 yıldır Yüreğir Belediye Başkanlığı yapıyorum, dul yetim, öksüz, gariban, kimsesiz insanları kendimize zimmetlenmiş kabul ediyoruz. Büyükşehir ve Karaisalı kordinasyonlu bir şekilde çalıştığında yıllardan beri alamadığı ama hakkettiği hizmete kavuşacak.” diye konuştu.

Seçim Kordinasyon Merkezi’nin açılışına;

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, Adana Eski Milletvekili Seyfettin Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, MHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cemal Demirdağ, MHP Önceki dönem İlçe Başkanı Ahmet Sezai Yılmaz, gençlik ve kadın kolları teşkilatı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.