Taha Mert İltaş ile Zuhal Tunçbilek dünyaevine girdi

Taha Mert İltaş ile Zuhal Tunçbilek dünyaevine girdi
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın Yüreğir Kültür Merkezi Evlendirme Dairesi’nde nikah töreni ile evlenen Adana’nın tanınmış ailelerinden İltaş Ailesi’nin oğlu Taha Mert İltaş ile Zuhal Tunçbilek’i akraba ve dostları yalnız bırakmadı.

Adana’nın tanınmış ailelerinin oğullarından Taha Mert İltaş ile Tunçbilek ailesinin kızı Zuhal Tunçbilek Yüreğir Kültür Merkezi Evlendirme dairesinde yapılan bir törenle nikahları kıyılarak dünyaevine girerken akrabaları, dostları ve davetliler genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Çok mutlu olduğunu ifade eden Damat Taha Mert İltaş “Çok düğüne katıldım, hiç heyecanlanmadım ama, bugün gerçekten çok heyecanlıyım ve çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Artık bekarlığa son verdik ve bundan sonra sorumluluk alarak eşime nikah memurunun dediği gibi sağlıkta ve sıhhatte her zaman bakacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu. Bu arada Gelin Zuhal Tunçbilek ise görücü usulü ile birbirimizi gördük ve şu anda nikahımız kıyıldı, evlenmiş bulunmaktayız. Bizleri yalnız bırakmayan tüm akrabalarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yüreğir Kültür Merkezi Evlendirme Dairesi’ndeki nikah töreninin ardından İltaş ve Tunçbilek ailelerinin yanısıra, nikah törenine katılan diğer davetliler gelin ve damada takı takarak genç çiftlere katkıda bulundular.Takı töreninin ardından aileler genç çiftlerle birer hatıra fotoğrafı çektirerek anılarda kalmasını sağladılar.

Taha Mert İltaş ile Zuhal Tunçbilek’in nikah törenine çok sayıda davetli katılırken Toros gazetesinin kurucusu Erden Arat ve ailesi, İltaş Ailesi, Çalışkan Ailesi, Tunçbilek Ailesi ve diğer davetliler nikah töreninde hazır bulundular.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.