Sündük, “Yüreğir için projelerimiz hazır”

Sündük, “Yüreğir için projelerimiz hazır”
Yayınlama: 10.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı Levent mahallesinde mitinge dönüşen mahalle toplantısında adeta gövde gösterisi yaptı. Bir günde 300 kişiyi partilerine üye yaptıklarını söyleyen İlçe Başkanı Serdal Sündük; “Bu tablo Yeniden Refah iktidarının müjdecisidir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla’nın katılımıyla mahalle toplantısı düzenledi.

Yüreğir’in kanaat önderlerinin öncülük ettiği, kadın ve çocukların da bulunduğu toplantıya yüzlerce vatandaş katıldı.

Toplantı öncesinde misafirlere yemek ve aşlama ikramında bulunuldu. Serdal Sündük ve Yüreğir ilçe yönetimi çocuklara balon dağıttı.

Program Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla ve İl Başkanı Selahattin Baysal’ın katılımının ardından başladı.

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Serdal Sündük vatandaşların yoğun sevgi gösterileri arasında selamlama konuşması için kürsüye çıktı. Bu sırada alanda bulunanlar sık sık; Türkiye’nin Fatih’i Yüreğir’in Serdar’ı sloganları attı.

Konuşmasına başlarken Yüreğirlinin artık kararını verdiğini ve hak ettiği değeri daha önceden olduğu gibi yalnızca Refah iktidarında alabileceklerini anladıkları ifade eden Başkan Sündük; “Ne kasa ne masa başına talibiz. İlçemizdeki işsizlik sorununu çözecek ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulmasını sağlayacak projelerimiz hazır. Yüreğirli için elimizi taşın altına koyacağız. Geleceğiz ve sorunları tek tek çözeceğiz. Kararlıyız, geliyoruz” dedi.

Vatandaşın mevcut iktidara bu seçimlerde kırmızı kart göstereceğine inandığını ifade eden Serdal Sündük konuşmasını; “Bir iktidar temsilcilerinin katıldığı mahalle toplantılarına bakın bir de buradaki muhteşem kalabalığa. İşte meydan. İşte Yüreğirlinin tercihi. İşte Yeniden Refah. İktidarımızın müjdecisi bu muhteşem görüntüleri ortaya çıkardığınız için hepinize teşekkür ediyorum” sözleriyle noktaladı.

Serdal Sündük’ün ardından kürsüye çıkan İl Başkanı Selahattin Baysal; “Serdal Başkan göreve başladığı ilk günden itibaren farkını ortaya koydu. Her ay rekorlar kırarak partimize yeni üyeler kazandırdı. Bugün 300 Yüreğirli kardeşimiz daha Yeniden Refah Partisi üyesi oldu. Hayırlı olsun” dedi.

Konuşmasına Fatih Erbakan’ın selamını getirdiğini söyleyerek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla da her geçen gün büyüyen Yeniden Refah Partisi’nin artık seçimlerin kilit partisi haline geldiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından yeni partililere rozetleri Mehmet Aşıla, Selahattin Baysal ve Serdal Sündük tarafından takıldı.

Program Yüreğirli vatandaşların Mehmet Aşıla’ya çiğ köfte ikramıyla son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.