Boyvadaoğlu: Sahada en çok çalışan partiyiz

Boyvadaoğlu: Sahada  en çok çalışan partiyiz
Yayınlama: 21.09.2022
A+
A-

EDA ARSLAN

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sahada en çok çalışan parti olduklarını vurgulayan Boyvadaoğlu, “Toplumun her kesimiyle bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Genç, yaşlı, çalışan, emekli, ev kadını demeden herkesle kucaklaşıyoruz. Partililerimiz sokak sokak gezerek, genel başkanımız Meral Akşener’in başarılı çalışmalarını anlatıyor. Üye çalışmalarımız da bu doğrultuda devam ediyor” dedi.

“TAM KADRO SAHADAYIZ”

Saha çalışmalarını artıran Boyvadaoğlu, Adana’da yerleşim birimlerindeki muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensuplarını ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerini paylaşıyor. Başkan Boyvadaoğlu’nun yaptığı ziyaretlere yöneticiler de eşlik ediyorlar.

Boyvadaoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Tam kadro sahadayız. Yarın seçim yapılacakmış gibi yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

“ÜYE SAYIMIZ GÜNDEN GÜNE ARTIYOR”

Parti üye sayısının gün geçtikçe arttığını anlatan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “İl teşkilatımızla birlikte Barajyolu caddesinde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in selamlarını ilettik. Üye kayıt çalışması yaptık. Hem yeni üye kaydı gerçekleştirdik, hem de vatandaşlarımızla kucaklaşıp dertlerini dinledik. En çok sahada olan, halkın arasında olan bir partiyiz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendi’nin aylardır il, il, ilçe, ilçe gezi ve toplantıları devam ederken Bizler de Adana’da ilçelerimizi, mahallelerimizi geziyor, her konuda vatandaşlarımızı dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“HALKIMIZIN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRÜYORUZ”

Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandıklarını anlatan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın yoğun sevgi ve ilgisi bizleri memnun etmektedir. Adana’da İyi Parti Adana il teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla omuz omuza, Adana’nın 15 ilçesinde muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensupları vatandaşlarımızı ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerimizi ve projelerimizi paylaşıyoruz. Yapılacak olan ilk seçimlerde İyi Parti olarak yerelde ve genelde milletimizin destekleriyle en iyi sonucu alacağımıza inanıyoruz. Esnaf ziyaretimiz esnasında; sıkıntı ve taleplerini dinlediğimiz vatandaşlarımız ‘Artık yeter tek umudumuz İYİ Parti’ diyor. Bizler de halkımıza layık olmak için daha çok çalışıyoruz”.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.