SONUNA KADAR KILIÇDAROĞLU, SONUNA KADAR CHP

SONUNA KADAR KILIÇDAROĞLU, SONUNA KADAR CHP
Yayınlama: 05.10.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Yusuf Kahraman/Serdar Akın – CHP Erzincan mv Mustafa Sarıgül Erzincan il kongresine katıldı.

Sarıgül, Kongre öncesi yapmış olduğu açıklamada, bu gün burada Erzincan il kongremizi yapıyoruz. Kongrede birbirinden değerli iki aday yarışacak. İl Başkanlığımız yapan Erdem Topçu kendi isteği ile aday olmadı diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Erdem Başkan onurlu, şerefli ve sorumluluk isteyen bir görevi başarıyla yerine getirdi. Hak, hukuk, adalet yolunda erdemli, ilkeli, inançlı ve yürekli bir mücadele verdi. Kendisi daima takdirle ve şükranla hatırlanacaktır ifadelerini kullandı.

CHP kongrelerinde birden çok aday çıkmasını hala anlamayanlar var diyen Mustafa Sarıgül, Çünkü onlarda demokrasi anlayışı yok, onlarda bir kişinin dediği oluyor. Biz de delegenin dediği oluyor. Bizim için kongre demek, demokrasi demektir. Biz düğün yapar gibi kongre yapar, bayrama gider gibi kongreye gideriz. Bugün burada örgütün kararına başvuruluyor. Örgütün verdiği karara herkes uymak zorunda olduğunu açıkladı.

Sayın Kılıçdaroğlu,1.200.000 oy daha alsaydı, cumhurbaşkanı yardımcısı, bakan olacak, ne kadar CHP yöneticisi varsa, şu an “Kılıçdaroğlu gitsin,” diyor. Hepsi sorumluluklarını ve hatalarını unutup, Kılıçdaroğlu’na yükleniyorlar. İnsanda biraz utanma sıkılma olur. Ancak Can Erzincanlı buna gelemez. Kılıçdaroğluna yapılanlar haksızlıktır. Adil ve hakkaniyetli olmak lazım. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Onun için bu haksız söylemlere isyan ettim ve dedim ki; “Sayın Kılıçdaroğlu siz kaybetmediniz.

Biz kazandıramadık. Yazıklar olsun bize!”

CHP’de ihanetcilere asla bir şey çıkmaz. Onun içindir ki sonuna kadar Kılıçdaroğlu, sonuna kadar CHP diyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.