SMA hastalarına umut oldu

SMA hastalarına umut oldu
Yayınlama: 29.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Eğitimci-Yazar Abdulkadir Demircan ‘Bir Kadın Daha’ adlı kitabı yayınlandı. Kitabın gelirinin yarısının Adanalı SMA hastası Muhammed Emin Altunkaynak adlı çocuğun tedavisinde kullanılacağı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Eğitimci-Yazar Abdulkadir Demircan; “Şu hayatta her şey insanlar içindir. Her an her şeyle sınanabiliyoruz. Bollukla, yoklukla, sağlıkla, hastalıkla… Her durumun kendine göre dayattığı zorlukları var elbette. Son zamanlarda özellikle SMA hastası çocuklarımızın dramı herkes gibi beni de derinden etkiliyordu. Bununla ilgili neler yapabileceğimi düşünürken aklıma bu fikir geldi. Kitabın gelirlerinin yarısını Adana’da yaşayan SMA hastası Muhammed Emin Altunkaynak’ın tedavisi için bağışlama kararı aldım” dedi.

Kitabının üç farklı döneme ait üç hikayeden oluştuğunu ifade eden Eğitimci-Yazar Demircan yayınlanan ilk kitabıyla ilgili olarak da şu bilgileri verdi; “İlk hikayede kadın şiddeti ile ilgili ezberleri bozan, bu tür olayların her yerde, her adreste ve her an yaşanabileceğini anlatmaya çalıştım. İkinci hikayede farklı bir hayat için çocuk yaşlarda ailesini terk eden bir adamın çok zengin olmasına rağmen yıllar içinde düştüğü boşluğu ve geriye dönme çabasını anlatım. Üçüncü hikayede ise 1. Murat’ın ideallerini, ideallerinden yıllar içinde nasıl vazgeçmek zorunda kaldığını ve “Yapmam” dediği her şeyi nasıl yapmak zorunda kaldığını edebi bir dil ile okuyucularımla paylaşmaya çalıştım.” Demircan; “Bu kitabı satın alanlar hem üç ayrı dönemde üç ayrı hayata dokunacaklar hem de SMA hastası Muhammed Emin Altunkaynak’ın tedavisine katkıda bulunacaklar. Bu vesile ile bir farkındalık oluşturmya çalıştım. Umut ediyorum ki en kısa zamanda Muhammed Emin de sağlığına kavuşur” diyerek sözlerini tamamladı.

Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık tarafından yayına hazırlanan Bir Kadın Daha kitabı internet üzerinden sipariş edilebiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.