ŞİMŞEK SİLDİ SÜPÜRDÜ

Adana Demirspor, Yeni Adana Stadında Kasımpaşa’yı 5-0’la geçti

ŞİMŞEK SİLDİ SÜPÜRDÜ
Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Süper Lig’deki temsilcimiz Adana Demirspor,Cumartesi günü Yeni Adana Stadında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 5-0 gibi farklı skorla yenerek taraftarlarının yüzünü güldürdü.

MONTELLA ÇOK MEMNUN

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Kasımpaşa maçının ardından, “Böyle bir galibiyet aldığımız için çok mutluyum ancak taraftarın Onyekuru’yu ıslıklaması beni çok üzdü. Bu konu inşallah burada kapanmıştır. Maçla alakalı da böyle bir galibiyet aldığımız için de çok memnunum” dedi.

ÇALIŞTIĞIMIZ KONULARI SAHAYAYANSITTIK

Takımın performansından çok memnun olduğunu vurgulayan Montella, “İlk yarım saatle alakalı gerçekten çok memnunum ve böyle bir galibiyet aldığımız için de çok memnunum. Çünkü ilk yarım saatte şu ana kadar çalıştığımız prensipleri yansıttığımız bir maç oldu. Sonucu alabilmemizde gerçekten memnuniyet verici. Çünkü baktığınızda uzun zamandır çalıştığımız konuları sahaya yansıttık. Bunu yaparken de hem cesaretli yaptık hem kaliteli bir şekilde yaptık. Hem de rakibe kendi oyunumuzu kabul ettirerek yaptık. O yüzden bu hayati galibiyeti aldığımız için çok memnunum” diye konuştu.

ŞİMDİ SIRADA KONYASPOR VAR

Öte yandan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor maçına çok sıkı hazırlanarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Mavi-Lacivertli ekip, Çarşamba günü saat 20.30’da deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.