Sibel Polat: Birbirinden Güzel Yeni Projelerle Hizmete Her Daim Hazırım

Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat Toros TV’nin Melisa ile Doğruya Doğru Programının Konuğu Oldu.

Sibel Polat: Birbirinden Güzel Yeni Projelerle Hizmete Her Daim Hazırım
Yayınlama: 15.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat Toros TV’nin Youtube kanalında yayınlanan Melisa ile Doğruya Doğru Programının konuğu oldu. Polat, “Mahallemiz için son derece faydalı projeler hazırlayarak yeni dönem için kolları sıvadık.” dedi.

Toros Mahallesi Muhtarı Sibel Polat Toros TV’nin Youtube kanalında yayınlanan Gazeteci Melisa Karmış’ın hazırlayıp sunduğu Melisa ile Doğruya Doğru Programının konuğu olarak Toros mahallesi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Sürekli aktif saha çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Muhtar Polat, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Toros Mahallesi Muhtar Adayı olduğunun altını çizdi. Mahallesine hizmet aşkı ile çıktığı bu yolda son derece iyi yol kat ettiğini vurgulayan Polat açıklamalarında şunlara yer verdi; “5 yıl önce mahalleme olan sevdam ve hizmet aşkı ile çıktığım bu yolda inanılmaz işler başardık. 5 yıldır gecemi gündüzüme katarak mahalleme ve mahalle sakinlerime daha fazla ne yapabilirim diye durmadan çalıştım. Mahallelinin her sıkıntısına her isteğine kulak vererek çözüm odaklı çalışarak güzel sonuçlar elde ettik. Acısıyla tatlısıyla zor bir 5 yıl oldu. Özellikle pandemi ve hemen arkasından deprem sürecinden inanılmaz bir tempoda çalıştık. Bu süreçte ihtiyaç sahibi olan ve muhtarlığımıza başvuran birçok kişiye elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. İhtiyaç sahiplerine en kısa sürede yardımlar ulaştırdık. Yine deprem zamanı mahallemizin camilerinde ve okullarında konaklayan vatandaşlarımızın koordineli bir şekilde yemek, su, battaniye gibi ihtiyaçlarını en iyi şekilde çözümlemek için uğraştık. Bu zorlu süreçte mahallem için çalışmak ve mahalle sakinlerimin yanında olmak benim için gerçekten onurlu bir görevdi. Mahalleme olan hizmet sevdam sebebiyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde Toros Mahallesi Muhtarlığına bir kez daha talibim. Mahalle sakinlerimiz de uygun görür tekrardan muhtar olursam birbirinde faydalı yeni projeler ile mahallemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

“MAHALLEDE Kİ SUÇ ORANINI YÜZDE 50 ORANINDA AZALTTIK”

Doğruya Doğru Programı ile Toros Mahallesinde Muhtarlık yaptığı 5 yılı değerlendiren ve merak edilen soruları yanıtlayan Polat, Toros Mahallesinde suç oranını yüzde 50 oranında azalttıklarının altını çizdi. Muhtar Sibel Polat, “Muhtar olduğumdan bu yana mahalle sakinleri ile sürekli olarak iletişimdeyiz. Özellikle çocukları okula giden annelerin bazı kaygıları vardı. Okulların önünde çocuklara yasaklı madde satıldığına dair şüpheleri bulunmaktaydı. Özellikle kadınlar ve çocuklar kırmızı çizgimiz olmasından kaynaklı hemen harekete geçmek istedik. Okulların giriş ve çıkışlarına görevli veliler yerleştirerek okul etrafında ki tehlikeleri gözlemlemeye başladık. Sağ olsun velilerimiz bu konuda çok yardımcı oldular. Sürekli olarak okul etraflarını gözlemleyerek, çocuklara yasaklı madde satmaya çalışan ya da onları kötü alışkanlıklara sürüklemeye çalışan kişileri resimler ve videolar ile tespit ederek polislere bildirdik. Velilerimiz ile bu şekilde koordineli bir şekilde çalışarak hem mahallemizde ki suç oranlarını yüzde 50 civarında azalttık hem de çocuklarımızın daha bir şekilde okula gidip gelmeleri için uğraştık.  Mahallemizi güzelleştirmek ve mahalle sakinlerimize daha konforlu yaşam alanları sunmak adına bugüne kadar ciddi anlamda çalıştık ve bundan sonra da hız kesmeden bu çalışmalara devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.