Seyhan’da en düşük işçi maaşı 36 bin TL oldu

Seyhan’da en düşük işçi maaşı 36 bin TL oldu
Yayınlama: 21.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediyede en düşük işçi ücretinin sosyal haklar hariç 36 bin TL olduğunu açıkladı.

Akay, “ Tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Daha yaşanabilir, daha refah, daha mutlu bir Seyhan için tüm çalışanlarımızla birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akay yaptığı açıklamada, ekonomik krizin yol açtığı olumsuzlukların yaşamın her alanında hissedildiğini kaydetti.

Belediye çalışanlarının da bu olumsuzluklardan etkilendiğini kaydeden Başkan Akay, “Birlikte görev yaptığımız işçilerimizin refahını korumak için öncülük yapan belediye olmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz. Belediyemizde yetkili sendika olan DİSK Genel İş ile yaptığımız toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonunda işçilerimizin refah düzeyini koruyacak, onları enflasyona ezdirmeyecek bir ücrette anlaşmaya vardık. Seyhan Belediyesi’nde görev yapan işçilerimiz sosyal hakları hariç bundan sonra en düşük 36 bin TL ücret alacak ” dedi.

Çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akay, “Tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde harcasınlar. Daha yaşanabilir, daha refah, daha mutlu bir Seyhan için tüm çalışanlarımızla birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.