Gelenek bozulmadı Soner Çetin yine zirvede

Gelenek bozulmadı Soner Çetin yine zirvede
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmada yine Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanı oldu.

ORC Araştırma Şirketi 19 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında 30 büyükşehire bağlı 184 ilçede 22 bin 310 katılımcı ile Çatı yöntemini kullanarak bir araştırma gerçekleştirdi. Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlere 4 ay gibi az bir süre kala yapılan bu önemli araştırma sonucunda Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 63,7 memnuniyet oranı Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanı oldu.

ORC Araştırma Şirketinin sonuçları açıklamasının ardından konuşan Başkan Soner Çetin, “Çukurova halkının bize gösterdiği güven bizi gururlandırdığı kadar omuzlarımızdaki sorumluluğu da artırıyor. Biz de hemşehrilerimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışarak hizmet ediyoruz. Onlar bize güven duyduğu sürede en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce değişik şirketlerin yaptığı araştırmalarda 12 kez birinci, 3 kez ikinci, 3 kez de üçüncü seçilmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.