SEYHAN’DA BAŞKANLIK KUPASI HEYECANI DİNDİ

SEYHAN’DA BAŞKANLIK KUPASI HEYECANI DİNDİ
Yayınlama: 28.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Seyhan Belediyesi U-13 Yaş Futbol Başkanlık Kupası Turnuvası final karşılaşmalarının ardından düzenlenen kupa ve madalya töreni ile sona erdi.

Ülkemizde yaşanan deprem nedeniyle futbolda alt yaş gruplarının maçlarının tatil edildiğini belirten Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, ” Sporun ve sporcunun dostu Seyhan Belediye Başkanmız Akif Kemal Akay altyapıya büyük önem vermekte. Bu doğrultuda hareket ediyoruz. Geleceğin yıldız futbolcu adaylarının maç yapamayacak olmasının olumsuz etki yaratacağını düşünerek Küçük Dikili/Söğütlü Futbol tesislerimizde amatör spor kulüplerimizin yer aldığı  bir  turnuva düzenledik. Çok zevkli geçen maçlar sonrasında takımlarımıza kupa ve madalyalarını takdim ettik. Bizim için her takım şampiyon olmuştur. Katılan tüm kulüplerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.” dedi. Üney, amatör spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini  ve turnuvaların değişik yaş kategorilerde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

” SEYHAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Seyhan Belediyesi U-13 Yaş Futbol Başkanlık Kupası turnuvasına katılan kulüplerde bu tür turnuvalar ile altyapı branşlarının maç eksiğinin ortadan kalkacağını belirterek, ” Bizlere çok büyük değer veren Seyhan Belediye Başkanmız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.