Şehir Sürücü Kursu 2023’e iddialı başladı

Şehir Sürücü Kursu 2023’e iddialı başladı
Yayınlama: 09.01.2023
A+
A-

 

 

Celal Işık ve Bilal Öztürk işletmeciliğinde hizmet veren Şehir Sürücü Kursu, yeni yılda da başarılarıyla iddialı geliyor. Halkla İlişkiler Uzmanı Emine Tamer, salondan sorumlu Şerife Söylemez, Tasarımcı Yusuf Öztürk, dostları iş insanı Ramazan Canbolat, Şehir Sürücü Kursu olarak yenilenen kadroları ile 2023’te de hizmetlerine devam edeceklerini belirttiler.

Başarılı ve tecrübeli bir eğitmen kadrosu ile hizmet sunan Şehir Sürücü Kursu, ehliyet alırken en kısa sürede eğitimlerini tamamlıyor. İşletme adına konuşan Celal Işık ve Bilal Öztürk, “ 2022 yılını başarılı bir sezonla kapadık.Kadromuzla yenilendik.Her geçen gün kursiyerlerimizin sayısı artıyor ve başarı ile kurslarımızı tamamlıyorlar.Taksit seçeneklerimiz, uzman kadromuz ve güvenilir eğitimimizle artık tercih edilen eğitim kurumları arasında yer alıyoruz.”diye konuştu.

Çınarlı Mh. İnönü Parkı karşısı Garanti Bankası bitişiği, Arabacıoğlu İş Merkezi K:2 Seyhan/Adana adresinden, 05056506041 ve 03224576042 nolu telefonlardan Şehir Sürücü Kursu’na ulaşabilirsiniz

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.