Şehir Hastanesi’nde hizmet verecek Kahve Diyarı’nın hazırlıkları sürüyor

TOROS (Özel Haber) Esra Solmaz Yıldız- Adana Şehir ve Eğitim Hastanesi Kampüsü’nde sağlık çalışanları, hasta ve yakınlarına hizmet verecek Kahve Diyarı’nın açılışına sayılı günler kaldı. Kente...

Şehir Hastanesi’nde hizmet verecek Kahve Diyarı’nın hazırlıkları sürüyor
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Esra Solmaz Yıldız- Adana Şehir ve Eğitim Hastanesi Kampüsü’nde sağlık çalışanları, hasta ve yakınlarına hizmet verecek Kahve Diyarı’nın açılışına sayılı günler kaldı.

Kente yeni yatırım yapmanın mutluluğunu yaşayan iş ortağı Avni Yiğit Göksu, şehre ilk yatırımlarını market- güzellik salonu konseptiyle  açtıkları güzellik merkeziyle yaptıklarını belirtti.

Ekonominin zor bir kavşaktan geçtiğini belirten Göksu, Şehir Hastanesinin kampüsünde açacakları  Kahve  Diyarı’yla  istihdama katkı sağlayacaklarını söyledi.

“Adanalılara iş imkanı sunmaya devam edeceğiz”

Kahve Diyarı’nın açmak ve bir an önce hizmete girmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Göksu” Bu yatırımımızla birlikte hedeflediğimiz büyüme oranına yaklaşmış olacağız. Kahve Diyarı sadece bir iş yeri değil istihdam yeri aynı zamanda. Ne kadar büyürsek o kadar çok kişiye iş imkanı sağlamış olacağız.  Bu sıkıntılı günlere rağmen Adanalılara iş imkanı sunmaya devam edeceğiz”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.