BAHRİ ASLAN:BARBAROS MAHALLESİ’NE HİZMET İÇİN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

BAHRİ ASLAN:BARBAROS MAHALLESİ’NE HİZMET İÇİN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Yayınlama: 26.04.2024
Düzenleme: 25.04.2024 17:19
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Barbaros Mahallesi’nin yeni muhtarı Bahri Aslan kendisini bu göreve layık gören mahalle sakinlerine mahcup olmamak adına hizmet çalışmalarına erken start verdi.

Aslan, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini bunun da kısa zaman içerisinde ortadan kalkması adına oturmayacaklarını belirterek, “Mahallemiz tarihinde görmemiş hizmetlerle çok iyi bir noktaya gelecek” dedi.

KAYMAKAMIMIZ EKREM İNCİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ  OYA TEKİN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci’ye çevre mahalle muhtarları ile birlikte ziyaret gerçekleştirdiklerini, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in de muhtarlık ziyaretinde bulunduğunu belirten Barbaros Mahallesi Muhtarı Bahri Aslan, “ Kaymakamımız ve belediye başkanımıza bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Mülki amirlerimiz ile koordineli bir şekilde hareket ederek mahallemize güzel hizmetler getireceğimize inanıyorum. Azalarım ile ele ele verip eksikliklerin kısa sürede ortadan kaldırılacağı düşüncesindeyiz. Mahalle sakinlerimizin de bizlere yardımcı olacağı kanısındayız” dedi.

Barbaros Mahallesi muhtarı Bahri Aslan, gençleri de mutlu edecek bir takım projelerinin de bulunduğunu belirterek, “Gençlerimiz bizim için çok büyük bir önem taşımaktadır. Onların sorunlarını hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.