MAR-DAD DERNEĞİ’NDE HÜSEYİN TALAY GÜVEN TAZELEDİ

MAR-DAD DERNEĞİ’NDE HÜSEYİN TALAY GÜVEN TAZELEDİ
Yayınlama: 22.04.2024
Düzenleme: 22.04.2024 15:56
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – MAR-DAD Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Olağanüstü Kongresini yapıldı. Oy birliğiyle Hüseyin TALAY yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Kongreye Adana iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri olan; Tesbihçiler Federasyonu Başkanı, MAR-DAD Onur Kurulu Üyesi Nasır Fidan, 5 Ocak mahalle muhtarı Hasan Can, Akkapı Mahalle Muhtarı Turan Gök, Kocavezir mahalle muhtarı Fahrettin Erol, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Şehmus Demir, Gülbahçe Mahalle Muhtar adayı Ramazan Ünal, Tüccarlar Odası Başkanı Ali Arslan, Hafriyat Yıkım Odası Başkanı Seyfettin Can, Toros Gazetesi temsilcisi Atilla Arat, Avukat Oğuzhan Başaranoğlu, Özak Güneş Enerjisi Sistemleri Genel Müdürü Nureddin Kayapınar ve MAR-DAD Dernek üyeleri katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Kongrenin Adana’ya ve MAR – DAD Derneği’ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Hüseyin TALAY, Katılan ve destek veren bütün üyelerimize hemşehrimize teşekkür ederim.

Hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Kentimiz için önemi işler başaracağız, çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.