SAVAŞ BAHADIR, TOROS TV’DE KONUŞTU

SAVAŞ BAHADIR, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran – Amatör Süper Lig ekiplerinden Cihangirspor’un Teknik Sorumlusu Savaş Bahadır, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Bahadır, “Başkanımız Cihangir Korkmaz her zaman yanımızda, bize güç veriyor” dedi.

Gruplarında iddialı ekiplerin olduğunu ve takım olarak lig öncesi işi çok sıkı tuttuklarını belirten Cihangirspor’un Teknik Sorumlusu Savaş Bahadır, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Lig öncesi yaptığımız transferlerle gücümüze güç kattık. Maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Antrenmanlarımız ve hazırlık maçlarımız doludizgin sürüyor” diye konuştu.

Adana’nın en büyük sorunun tesis olduğunu dile getiren Cihangirspor Teknik Sorumlusu Savaş Bahadır, Adana Valisi ve Belediye başkanlarını göreve çağırdı. Bahadır, “Kentimize yeni tesisler kazandırmalarını bekliyoruz. Adana’nın buna ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

2.Başkan Rıdvan Zengin’e övgüler yağdıran Savaş Bahadır, “Bizimle beraber ve takımımıza sahip çıkıyor. Sporcularımız mutlu oluyor, başarılı olmak adına tek yumruk oldular. Maçlar başlayana kadar istenen kıvama geleceğiz. Hedefimiz şampiyonluk. Bunu başarmak adına elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.