Sarıgül, Haklı olan Kılıçdaroğlu, Haklıyız kazanacağız

Sarıgül, Haklı olan Kılıçdaroğlu, Haklıyız kazanacağız
Yayınlama: 23.05.2023
A+
A-

TOROS – CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül 22 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında Mardin Derik’te açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kaldı. İyice düşünüp taşınmamız lazım. Bu mesele siyaset meselesi değil, Erdoğan Kılıçdaroğlu meselesi de değil, bu mesele memleket meselesidir. Ülkemizi bir kişi tek başına mı yönetsin? Yoksa cumhurbaşkanı, başbakan, meclis bir arada mı yönetsin? Bu seçimde buna karar vereceğiz.

Türkiye 5 yıldır, bir kişi tarafından tek başına yönetiliyor. Sayın Erdoğan’a verdik yetkiyi, Sayın Erdoğan “her şeyi ben bilirim” dedi. “Ben yaptım oldu” dedi. Ekonomiyi ehil ellere vermedi. Merkez Bankasının işine karıştı. Piyasalarla zıtlaştı. Son 5 senede işsizlik, yoksulluk, pahalılık, geçim sıkıntısı arttı.

Tek adam yönetimi devam ederse ülkede dolar 30 lirayı geçer, ekmek 10 lira olur. Türkiye’yi parlamenter sisteme geçirecek olan sayın Kılıçdaroğlu’dur.

Kemal Kılıçdaroğlu, devletin hesabını kitabını toplar, iki yakamız bir araya gelir. Devlette israf ve masraf çok arttı. Gelirimiz giderimizi karşılayamıyor.

Kılıçdaroğlu mütevazıdır. İsrafa son verir, gösteriş yapmaz. Devletteki lüks araçları, uçakları satar.

Mustafa Sarıgül, Sinan Ogan’ın cumhur ittifakını desteklemesine ilişkin şunları söyledi: Sayın Sinan Ogan beni bu akşam şaşırttı. Hayretler içindeyim. Gerekçeleri inandırıcı değil.

Ülke iyi yönetilmiyor ama ne yapalım istikrar bozulmasın. Böyle şey olur mu? Yanlışta ısrar olmaz. Kötü giden istikrar değildir.

Toplumsal vicdan Kılıçdaroğlu’ndan yanadır. Haklı olan Kılıçdaroğlu’dur. Haklıyız kazanacağız.

Haber: Yusuf Kahraman

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.