Sarıgül, Erzincan’da büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı

Sarıgül, Erzincan’da büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı
Yayınlama: 15.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – CHP Erzincan Milletvekili adayı olarak gösterilen Mustafa Sarıgül, Erzincan’da büyük bir coşku ve sevinçle karşılandı.

Erzincan’da seçim çalışmalarına büyük bir motivasyon ile başlayan Mustafa Sarıgül, Milletvekili adaylığının değişik partiye mensup vatandaşların ilgisinden dolayı, kendisini çok mutlu ettiğini açıkladı. Kendisine gösterilen teveccühten dolayı çok mutluyum diyen Sarıgül, Erzincan’da CHP milletvekili adayı kardeşim Ufuk Aktaş, CHP İl Başkanım Erdem Topçu ve millet ittifakındaki partilerimizin değerli il başkanlarıyla uyum içinde, koordine içinde, birlik, beraberlik içinde çalışıyoruz.diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Erzincan’a gelmeden CHP milletvekilliğine aday olan ama listeye giremeyen milletvekili adaylarını telefonla arayarak o arkadaşlarımdan helallik istedim. Erzincan’a gelir gelmez de bu arkadaşlarımla görüştüm. Desteklerini aldım. Seçim çalışmalarıma, Terzibaba Türbesinde dua ederek çalışmaya başladım.Sayın valimizi, belediye başkanımızı ve müftümüzü bir heyetle ziyaret ettiklerini açıkladı.

AKP İl Başkanlığı’na giderek Ak Partili adaylara başarılar diledik. Seçimler bitecek, biz yüz yüze bakacağız. Seçimlerin barış, kardeşlik ve hukuk içerisinde geçmesi lazım. Her görev biter Erzincanlı olmak bitmez.

BİRLEŞE BİRLEŞE GELDİK, ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ

Erzincan’a vakit tüketmeye değil, çalışmaya geldim. Sabah 6.30’da çalışmaya başlıyorum. Eşofmanlarımı giyiyorum hem yürüyor hem de taksi duraklarına, kahvelere uğruyorum. Okula giden öğrencilere, çalışanlara, esnafa selam veriyorum selam alıyorum.

Gündüz sivil toplum örgütlerini, esnafları, pazaryerlerini geziyor, akşamları iftar yemeklerine katılıyor, ev ziyaretleri yapıyorum, gençlerin oturdukları mekanlara gidiyor onlarla sohbet ediyorum. İlk ilçe ziyaretimi ata ocağım İliç’e yaptım. Hemşerilerimle ve akrabalarımla kucaklaştım. Erzincan’ın bütün ilçelerine birkaç kez gideceğim.Onların gönüllerini almaya çalışacağım. Erzincan’ın mecliste sesi olacağım. Erzincan’a ve ülkeme katkı koymak için adayım dedi.

KILIÇDAROĞLU DEVLETİ RAYINA, EKONOMİYİ YOLUNA KOYAR

Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağım. Türkiye’nin değişime ihtiyacı var. Ak Parti yoruldu. Sayın Kılıçdaroğlu için destek isteyeceğim. Devleti rayına, ekonomiyi yoluna koyacak, ülkeyi huzura kavuşturacak olan Cumhubaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu’dur.

ERZİNCAN’DAN GİDİP ANKARA’DA CAKA SATMAK YOK

Ben hemşerilerime oy almak için vaatte bulunmuyorum. Bugüne kadar yaptıklarımı söylüyorum. Milletvekilliğim ve belediye başkanlığım sırasında hangi hemşerim geldiyse elimden gelen bütün desteği verdim. Yine öyle yapacağım. Erzincan’dan oyları alıp da Erzincanlıya sırtını dönmek, Ankara’dan caka satmak, bizim anlayışımızda asla olamaz diyerek sözlerini tamamladı.

Haber : Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.