SANATÇILARDAN ANLAMLI DAVRANIŞ

SANATÇILARDAN ANLAMLI DAVRANIŞ
Yayınlama: 16.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Yaşamı değiştiren fikirlerle, özel tasarım ve yaşam tarzı kulübü olarak kendini tanımlayan Connect Project ve heykeltraş Ekber Sürsal, iyilik için bir araya geliyor. Fikir Connect’ten emek sanatçı Ekber Sürsal’dan; yeter ki iyilik olsun, çocukların yüzü hep gülsün…

Connect’in sanatı hayatın içine katan projesi ‘’Connect to Art’’ ile sanatçı Ekber Sürsal, Sürsal’ın yeni sergisi ‘’Kent Katmanları’nın sergilendiği Bursa Akeramos Sanat Merkezi’nde sıra dışı bir çalışma gerçekleştirecek.

Sanatçı Ekber Sürsal’ın ‘’Kent Katmanları’’ sergisi ile düşündüren dünyası ve her bir projesinin sonunu iyiliğe bağlayan ‘’Connect’’ ekibi 17 Haziran Cumartesi Günü anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

‘’Connect To Art’’ aracılığı ile Ekber Sürsal’ın etkinlik için tasarladığı rengarenk özel çanta 17 Haziran Cumartesi Günü saat 14.00’da yapılacak açık bağış sistemiyle satılacak.  Bağış için elde edilen gelirin tamamı Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği ONKODAY’e bağış olarak sunulacak.

Tüm destekçilerin, dostların ve sanatseverlerin bir araya geleceği bu dayanışmanın tek bir amacı var o da iyiliğe aracı olmak.

Hem eğlenceli hem mutluluk veren bir deneyimle dayanışma ve destek büyüyor diyen ‘’Connect’’ ekibi, Ekber Sürsal’ın emeği ve sanatın birleştirici gücü ile birbirlerine daha çok bağlandıklarını savunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.