“Şampiyonluğa kenetlendik”

“Şampiyonluğa kenetlendik”
Yayınlama: 31.08.2022
A+
A-

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanvekili Şule Özülkü, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini dile getirdi. Takımlarında morallerin çok iyi durumda olduğunu belirten Şule Özülkü, “Her şeyimizle yeni sezona iddialı hazırlanıyoruz. Geçen yıl hikaye yazmıştık. Bu yılda takım olarak destan yazacağız” dedi.

Bayan futbolseverlere seslenen Başkanvekili Şule Özülkü, “Bayanları maçlarımızda yanımızda görmek bizleri mutlu eder. Bizim tek amacımız takımımızı 3.lige taşımaktır. Bunun içinde ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN KUTLU’DAN  KONSERE DAVET

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, 25 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Mimar Sinan Konser Alanı’nda organize edecekleri konsere herkesi davet etti.

Serkan Kaya ve Hande Yener’in yer alacağı ücretsiz halk konserine tüm taraftarlarını ve Adanalıları beklediğini belirten halkın takımı Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, “Halkın takımı, halk ile buluşsun. Lig öncesi konser ile taraftarlarımızla bütünleşeceğiz. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda takım olarak Adana’ya büyük bir heyecan yaşatacağız” diye konuştu.

BURAK ERDEM: TAKIMIMIZDA TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

Pozantı ve Bolu kamplarında takımını yalnız bırakmayan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı Burak Erdem, başarı için takımlarında herkesin üzerine düşeni yaptığını belirterek, “Adım adım lige yaklaşıyoruz. Takımımızda taşlar yerine oturuyor. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız. Takımımızı layık olduğu 3.lige taşıyacağız. Tek yumruk olduk” dedi.

Hazırlık maçlarında takımının ortaya koyduğu mücadeleyi beğendiğini belirten Genel Kaptan  Burak Erdem,  “Pozantı ve Bolu kampları takımımıza ilaç gibi geldi. Teknik kadromuz ve futbolcu kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Güçlü yönetimimiz, güçlü kadromuz ve muhteşem taraftarlarımızla yeni sezonda lige renk katacağız. İnançlı ve kararlıyız” şeklinde konuştu.

MEHMET KUTLU:  ENGELLERİ BİR  BİR AŞACAĞIZ

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın 2.Başkanı Mehmet Kutlu, takım olarak yeni sezonda engelleri bir bir aşacaklarını ifade ederek, “Şampiyonluk için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Başarı için tek yürek olduk. Taraftarlarımızla başarıya yürüyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde şampiyonluğa kenetlediklerini dile getiren 2.Başkan Mehmet Kutlu, “Maçlarımızı başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Takımımızda hiçbir sorun yok. Her şey çok güzel gidiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, Bölgesel Amatör Lig’de istikrarlı sonuçlar alacağımıza yürekten inanıyoruz. Tek hedefimiz 3.lig’dir. Bunu da başaracağız” ifadesini kullandı.

ALİ GÖNLÜ:  TARAFTARLARIMIZLA  DAHA GÜÇLÜYÜZ

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, kendileri için taraftarların çok önemli olduğunu belirterek, “Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Adana’da Muharrem Gülergin Stadında oynayacağımız müsabakalarda her yaştan futbolseverleri yanımızda görmeyi istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu’nun yeni sezonda takımlarının şampiyonluğa ulaşması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını belirten Ali Gönlü, “Başkanımız Menderes Kutlu bizlere büyük bir güç veriyor. Yönetim Kurulu, teknik kadro, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımızla uyum içerisindeyiz. Bu birliktelik, bizleri yeni sezonda şampiyonluğa taşıyacaktır. İnanıyoruz” şeklinde konuştu.

ERHAN KOÇ: KAMPLARIMIZ FAYDALI GEÇTİ

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın tecrübeli teknik adamı Erhan Koç, Pozantı ve Bolu kamplarının faydalı geçtiğini söyledi. Yapılan çalışmaların ardından futbolcularına izin verdiğini belirten tecrübeli teknik adam Erhan Koç,3 Eylül Cumartesi günü Adana’da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına devam edeceklerini kaydetti. Her zaman yanlarında olan Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kuruluna teşekkür eden Koç, “Yeni sezonda birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğa ulaşacağız” ifadesini kullandı. Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.