“Uyuyan bir şehri uyandırdık”

“Uyuyan bir şehri uyandırdık”
Yayınlama: 23.07.2022
A+
A-

 

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve iş insanı Ali Gönlü, Toros TV’de açıklamalarda bulundu. Ali Gönlü, gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Spor Sayfası’ programına katıldı.
BİZ HALKIN TAKIMIYIZ
Turuncu-Beyazlı ekibin Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve iş insanı Ali Gönlü, hayatını futbola adadığını ve futbolla yatıp, futbolla kalktığını söyledi. Geçen yıl Adana’ya çok farklı bir heyecan yaşattıklarını bildiren Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “Uyuyan bir şehri uyandırdık. Bunda en büyük katkı Başkanımız Menderes Kutlu’nundur. Yöneticilerimizin de katkısı büyük. Bu bir gönül işidir. Bu gönül işini hep birlikte yüreğimizle başardık. Mesaimizi harcadık. Sokaklara indik. Biz bu yola çıkarken, halkın takımıyız diye çıktık. Bunun hakkını verebilmek adına elimizden geleni yaptık. Güzelde bir çalışma oldu” dedi.
İSTEDİĞİMİZİ ALAMADIK
Geçen yıl finale çıktıklarını ve tam istediklerini yapamadıklarını belirten Halkın takımı Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “İlk senede, başarılı olmaya çalıştık. Finale kadar geldik. Uzatması olmayan doğrudan penaltıya geçildi. Rakip takım 90 dakika defans yaptı. Biz çok iyi oynamamıza rağmen istediğimizi alamadık. Verilmeyen penaltılar ve atamadığımız goller neticesinde penaltılara geçildi. Penaltı bir şans işidir. Sonuçta kaybettik. Sorarsanız ama gönüllerin şampiyonu biziz” diye konuştu.
HER ZAMAN BİR BÜTÜNDÜK
Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, taraftarlar ile her zaman bir bütün olduklarını belirterek, “Biz her zaman taraftarlarımızla iç içe olduk. Başkanımız Menderes Kutlu ve yöneticilerimiz bizlere büyük bir destek verdi. Bu bir takım oyunudur. Başkanı, yöneticisi, teknik kadrosu, futbolcusu ve taraftarları ile omuz omuza verdik. Sürekli bir araya geldik. Başkanımız hiçbir zaman taraftarlarımızı kırmadı. Her anlamda taraftarların sohbetleri ve toplantılarına katıldı. Başkanımız Kutlu, taraftarlara takımı neden kurduğunu her zaman anlattı. Taraftarlarımız bizlere inandı ve güvendi. Bizler halkın takımı olarak, taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Adana’da oynadığımız maçlarda binlerce taraftarlarımız yanımızda oldu” ifadesini kullandı.
KARAMAN ŞOKUNU HEMEN ATTIK
Takım olarak Karaman’da finalde 3.lig kaybettikten sonra büyük bir şok yaşadıklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı Ali Gönlü,”Bu şoku üzerimizden attıktan sonra, hemen yeni sezon için çalışmalara başladık. Aslında bu kolay bir travma değil. Kesinlikle 3.ligi hedefliyorduk. Ciddi bir mücadele, ciddi bir emek var. Biz dönüş yolunda karar aldık. Bunu unutmamız gerekir görüşünde birleştik. Biz büyük bir camiayız. Geçmişe bakmıyoruz. Geçmiş, geçmişte kaldı. Allah’ın izni ile yeni sezonda3.lig hedefimize ulaşacağız. Geçen yıl hikaye yazdık, bu yılda takım olarak destan yazacağız” dedi.
YÖNETİCİ BULMAK KOLAY DEĞİL
Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, profesyonel takımların zor yönetici bulduğunu ifade ederek, “Bölgesel Amatör Lig’de 30’a yakın yöneticimiz var. Kulüp Başkanımız Menderes Kutlu sevilen bir iş insanıdır. Güzel dostluklar kurmuş. Bizim antrenmanımız ve maçımıza yöneticilerimiz geliyor. Birlik ve bütünlük içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Yeni sezonda Adana’mıza yine büyük bir heyecan yaşatacağız” diye konuştu.
İRFAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Taraftarlarla birlikte her türlü etkinlik yaptıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “Başkanvekilimiz İrfan Güler büyüklük yaptı. Ofis olarak kullandığı binayı bizlere tahsis etti. Taraftarlarımızla birlikte burada sürekli bir araya geleceğiz. Kaplanlar Grubu ile birlikte daha çok yapacağımız işler var. Yeni dernek lokalimizde yeni sezonda önemli çalışmalara imza atacağız. Yapacağımız çalışmaları herkesin takip etmesini istiyoruz. Özelikle eğitim alanında ciddi çalışmalarımız olacak” şeklinde konuştu.
POZANTI VE AFYON’DA KAMP
Yeni teknik adam Erhan Koç’a yeni sezon öncesinde güvendiklerini anlatan Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, “Ligin başlama tarihinin belli olması ile birlikte yeni sezonun planlamasını yapacağız. Pozantı ve Afyon ilinde lig öncesi kamp yapmayı amaçlıyoruz. Lige bomba gibi girmek adına elimizden geleni yapacağız. Başarıya şartlandık. Hocamız bu ligde 3 şampiyonluk yaşadı. Hocamız bizleri geçen yıl takip etmiş. Bizlere faydalı olacağına inanıyoruz. Şampiyon olduktan sonra kendisi ile devam etmeyi planlıyoruz” dedi.
KONSER TELAŞI VAR
Takımlarında konser telaşının olduğunu dile getiren Gönlü, 25 Eylül’de tertipleyecekleri konsere Hande Yener ve Serkan Kaya’nın katılacağını dile getirdi. Konserin ücretsiz olacağını ancak kulüplerine bağış yapmak isteyenlerin olabileceğini vurgulayan Başkan Yardımcısı Gönlü,”Mimar Sinan Konser Alanı’nda yapacağımız konsere herkesi bekliyoruz. Ülkemizde bu tür organizasyonlar hiç olmuyor. Çok güzel bir konser olacak” diye konuştu.
GELECEĞİN YILDIZLARI GELİYOR
25-26 ve 27 Temmuz’da altyapılarına yeni yetenekli isimleri kazandırmak adına futbolcu seçmesi yapacağını belirten Ali Gönlü, “Takımımıza geleceğin yıldızları geliyor. Altyapımız güçlenecek. Gündüz Tekin Onay Tesislerinde saat 18.00’de gerçekleşecek futbolcu seçmelerinde büyük bir coşku yaşanacaktır. Gerekli hazırlıkları yönetim olarak yapmaktayız” dedi.
ŞULE ÖZÜLKÜ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Geçtiğimiz günlerde Başkanvekilleri Şule Özülkü’nün bayan futbolseverleri maçlarında görmek istediğini açıklamasının kendilerini memnun ettiğini hatırlatan Ali Gönlü, “İlk yılımızda bayan futbolseverler bizlerin yanında oldular. Yeni sezonda da olacaklarına inanıyoruz. Yeni sezonda da olacaklarına inanıyoruz. Böylesine önemli açıklama yapan başkanvekilimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BURAK ERDEM’E BAŞARILAR
Kentimizin sevilen iş insanlarından Burak Erdem’in yeni sezonda takımlarında Genel Kaptanlık görevi üstleneceğine dikkat çeken Ali Gönlü, “Genel kaptanlık bir spor kulübünde önemli bir görevdir. Sorumluluk ister. Burak kardeşimin bunu başaracağına inanıyorum. Her zaman yanındayız. Başarılı olabilmesi için bizlerde yanında olacağız. Yolu her daim açık olsun” şeklinde konuştu. Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.