ŞAMPİYON HOCA ‘ALADAĞGÜCÜ’ DEDİ

ŞAMPİYON HOCA ‘ALADAĞGÜCÜ’ DEDİ
Yayınlama: 27.07.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Adana amatör spor kulüplerinden Aladağgücü’nde antrenörlüğe Tuncay Akyapı getirildi. Başkan Hüseyin Ayanoğlu, “2023-2024 futbol sezonunda amatör takımımızın başında Tuncay Akyapı olacaktır. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.
Aladağgücü Başkanı Hüseyin Ayanoğlu,”Bu sene hedefimiz sezon sonu şampiyon olmak Süper Amatör Küme’ye çıkmak. Hedefleri olan takımız bu hedeflere ulaşmamız için gerekli olan her türlü fedakarlığı yapacağız. Tuncay hocamızın önderliğinde eksik bölgelerimize takviyeler yapıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Aladağgücü Antrenörü Tuncay Akyapı, “Burası benim evim her zaman Aladağgücü benim vazgeçilmezim olmuştur. Başkanımızın takımın başında beni görmek istemesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Yapılan teklifi düşünmeden kabul ettim. Sezon sonu inşallah Şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Aladağgücü her zaman zirveye oynar. Takımımızda eksik bölgeleri tek tek inceledik transfer listesi hazırladık. Şimdi artık sahaya inme vakti kısa zamanda transferi açıklayıp antrenmanlara başlayacağız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.