MAHFESIĞMAZ MAHALLE MUHTARLIĞI EL DEĞİŞTİRDİ

MAHFESIĞMAZ MAHALLE MUHTARLIĞI EL DEĞİŞTİRDİ
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – İki dönem Mahfesığmaz muhtarlığı yapan aynı zamanda Çukurova Muhtarlar Birliği Başkanı olan Kazım Tokköz seçimi kaybederken kadın muhtar adayı olan Evla Çalışkan kazandı.

Mahfesığmaz mahallesi muhtarlığı el değiştirirken yeni seçilen kadın muhtar Evla Çalışkan kazanmak için çok çalıştığını söyleyerek, “Çok istediğim mahalleyi yönetmek, güzel projeler hazırlamak ve hizmet etmek için aday olduğum seçimde kazandım. Bundan sonra semtimizin daha güzel bir yaşam alanına dönüştürmek için görevimize başladığımız andan itibaren hizmetlerimizi herkes görecek.Buradan bana oy vererek seçen Mahfesığmaz sakinlerine teşekkür ederim” dedi.

Çalışkan, “Ben, Azalarım ve Gönüllü Temsilcilerimle Göreve Hazırız. Mahallemizdeki tüm sorunlara Hakimiz Sizler bizlere ulaşmak zorunda kalmadan; Bizler sizlere her daim ulaşacağız. Cadde, Sokak, Levha bakım, temizlik ve güvenlik zaten bizim asli görevimiz. Bunun yanında nerde hastamız, yaş almış insanımız, Engelli bireyimiz var ise tek tek ulaşıp sorunları elbirliğiyle çözeceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.