“Sağlık sisteminden kimse memnun değil”

“Sağlık sisteminden kimse memnun değil”
Yayınlama: 26.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Tabip Odası, Adana Eczacı Odası ve Adana Diş Hekimleri Odası işbirliğiyle hazırladığı, siyasilerin sağlık sistemine bakış açılarının masaya yatırılacağı ‘Siyasi Partilerin Sağlık Politikaları’ söyleşisi Adana Tabip Odası’nda düzenlendi.

Her ay siyasi partilerin sağlıktan sorumlu yetkililerini üyeleriyle buluşturacak olan Adana Tabip, Eczacı ve Diş Hekimleri Odası Yöneticileri söyleşilerinin ilkini Gelecek Partisi Sağlık Politikaları Başkanı Dr. Ayşe Güney, Sağlık Politikaları Başkan Yardımcıları Ecz. Hacı Mehmet Karataş ve Dt. Alper Alkan’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

UZM. DR. MENTEŞ, “SAĞLIK SİSTEMİNDEN HASTALARDA DOKTORLARDA MEMNUN DEĞİL”

Adana Tabip Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen‘Siyasi Partilerin Sağlık Politikaları’ söyleşisinin açılış konuşmasını yapan Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş, “Sağlık bileşenleri olarak siyasi partilerin günümüz sağlık sistemine bakış açılarını öğrenmek, sorunlarımızı tartışmak üzere böyle bir söyleşi düzenleme kararı aldık. Bu söyleşimizden başlayarak tüm partileri sırayla davet edip, sağlık sistemine bakış açılarını en üst seviyede ilk ağızdan dinleyeceğiz. Bizler de kendi düşüncelerimizi ve çözüm önerilerimizi sunacağız. Bugün sağlık sistemimiz gittikçe kötüye gitmektedir. Kışkırtılmış sağlık politikalarından sağlıkta şiddete, ilaç bulamamaktan genç hekimlerin yurt dışına gitmelerine kadar pek çok sorun mevcut. Telefon başında randevu alma kuyruklarından doktor bulamamaya ve tıp eğitiminin giderek bozulmasına kadar sorun yumağı haline geldik. Artık sağlık sisteminden ne hizmet alan hastalarımız ne de hekimlerimiz memnun değil.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.