Saçlarımızı Boyadan Sonra Yıkamak Doğru Olur Mu ?

Saçlarımızı Boyadan Sonra Yıkamak Doğru Olur Mu ?
Yayınlama: 12.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Saçları yeni bir renge boyatmak heyecan verici ve farklı bir deneyim olabilir. Özellikle büyük bir değişimden sonra yeni saç rengimizi çevremizdekilere göstermek konusunda çok heyecanlı olabiliriz Aslında salondan çıkarken herkese yeni saç renginizi göstermek için can atarsınız.

Saçınızı boyadıktan sonra yıkamak için en az iki gün beklemeniz gerekirken, aslında doğru şekilde saçlarınıza bakarsanız saçlarınızın o muhteşem rengi uzun süre sizinle birlikte kalır.Saç boyama sonrasında dikkat edilmesi gereken basit ama oldukça önemli noktalar vardır. Saçlarınızı istediğiniz renge boyattıktan sonra onu mümkün olduğunca uzun süre boyunca koruyabilmek sizin elinizdedir. Bu noktada çoğu kişinin aklında saç boyandıktan sonra şampuanla yıkanır mı ve nasıl yıkanır gibi sorular yer alır.

Boyadan sonra saç şampuanlanır mı konusuna gelince, boyama sonrasında şampuanı elbette ki kullanabilirsiniz. Ancak boyama sonrası şampuan kullanımının bir kuralı vardır. ”Bol su az şampuan!” Saçlarınızda normal kullandığınızdan daha az şampuan kullanmalısınız ve saçlarınızı bol su ile yıkamalısınız.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.