Reşatbey mahallesinin üreten kadınları kermes açtı

Reşatbey mahallesinin üreten kadınları kermes açtı
Yayınlama: 12.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Reşatbey mahallesinin üreten kadınları ile Seyhan Kent Konseyi Üreten Kadınlarının ortaklaşa olarak düzenledikleri kermese ilgi büyük oldu.

Reşatbey mahalle muhtarlığının önünde açılan Kermes ile üreten kadınların el emekleri sergilenirken ekonomik katkıda bulunmak amacıyla yapıldığını, ilgi gören kermesin her ay yapılacağını belirttiler. Reşatbey muhtarlığından yapılan  açıklamada “Muhtarlık olarak mahallemizin ev içi el emeği üreten kadınları ile zaten düzenli olarak yaptığımız kermesimizi bu sefer Seyhan Kent Konseyi Üreten Kadınları ile ortak olarak yapıyoruz. Muhtarlık olarak Üreten kadınlarımızın zaten destekçisiydik, her zaman destekçisi olmaya da devam edeceklerini” vurguladılar.

Kermesimizin tek gün olmasından dolayı fazla satış yapamadıklarını ifade eden Kadınlar ise “Kermesin tek gün ile sınırlı olmasından dolayı insanlar hemen görme imkanı olmuyor. Çünkü herkes birbirine söylüyor ve içlerinde çalışan insanlarımız olduğu için ertesi gün geldiklerinde kermesin bittiğini görüyorlar. Bunların yaşanmaması için belediye yetkililerimizin kermesi iki gün yapılmasını ve daha fazla satış yapacaklarını” belirttiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.