Pozantı’da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Pozantı’da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi
Yayınlama: 01.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Pozantı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Merkez Camiinde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında yapıldı.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği, birlik ve beraberliğin yayla ilçesi Pozantı’da da yaşandı. Pozantı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Merkez Camii’nde kurulan stantta Zabıta Müdürü Yaşar Süllü, ilçe halkına kendi elleriyle aşure ikram etti.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Geçirdiği kalça kırığı rahatsızlığı sonucu aşure dağıtım etkinliğine katılamayan Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Bugün yüzlerce hemşerimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem Ayı’ndaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.