Merhum Şahin İltaş dualarla anıldı

Merhum Şahin İltaş dualarla anıldı
Yayınlama: 04.11.2022
A+
A-

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Adana’nın sevilen ve sayılan isimlerinden merhum Şahin İltaş için Gazipaşa Mahallesi’ndeki evlerinin önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Bir süre önce rahatsızlanarak hayatını kaybeden Adana’nın ve Gazipaşa Mahallesi’nin sevilen ismi Merhum Şahin İltaş için evi önünde Mevlid-i Şerif okutuldu.Yaklaşık bin kişinin üzerinde taziyeye gelen insanların katıldığı Mevlid-i Şerif merhumun ne kadar sevildiğinin göstergesi olurken, İltaş okunan dualarla anıldı.Mevlid-i Şerif’te dost ve arkadaşlarının üzüntülerinin ne kadar büyük olduğu gözlenirken, duygularını dile getiren sevenleri “Merhum Şahin İltaş çok iyi bir insandı. Herkesi sever-sayar ve herkesin yardımına koşardı. Kimseyi ayırt etmezdi.Hem ailesine,hem de arkadaşlarına düşkünlüğü ile tanınır, sevilir ve sayılırdı.Mekanı cennet olsun.” diyerek duygularını paylaştılar.Bu arada oldukça üzgün olan İltaş Ailesi de, merhum Şahin İltaş’ı kaybetmenin acısının kendilerini derinden yaraladığını belirterek “Bugün burada mevlidimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, arkadaşlarımıza, akrabalarımıza ve Gazipaşa mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederiz. Ne kadar seveni olduğunu gelen insanlardan anladık.Allah herkese sabır versin, Ailemizin ve sevenlerimizin başı sağ olsun, çok üzgünüz.“ diyerek duygularını ifade ettiler.

Okunan Mevlid-i Şerif ve Kuranı Kerim’in ardından merhum Şahin İltaş dualarla anılırken, taziyeye katılan sevenlerine yemek dağıtıldı.İş,siyaset ve spor camiasından çok sayıda tanınmış ismin yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da  Mevlid-i Şerif’e katılarak, başsağlığı diledi ve İltaş Ailesi’nin acısını paylaştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.