POZANTI, TRANSFER BOMBALARINI PATLATTI

POZANTI, TRANSFER BOMBALARINI PATLATTI
Yayınlama: 12.09.2023
Düzenleme: 12.09.2023 11:08
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Sema Başaran – Amatör Süper Lig ekiplerinden Pozantı Belediye Spor, yeni sezon öncesinde mevcut kadrosunu güçlendiriyor. Yeşil-Beyazlı ekibin yöneticileri, Balıkesir Havran’dan Davut Kuru ile Mert Emir, Vefa Spor’dan kaleci Erkoç Ünver, Nevşehir’den Ömer Çoban, Seyhan Belediye Spor’dan Bekir Tangız, Karşıyaka Spor’dan Mehmet Erol, Adana 5 Ocak FK’dan Kerem Dönmez’i kadrolarına dahil ettiler.

İlk etapta tecrübeli teknik adam Orhan Kozig ile anlaşan Pozantı Belediye Spor, ardından transfer bombalarını bir bir patlattı. Pozantı Belediye Başkanı ve Pozantı

Belediye Spor Onursal Başkanı Mustafa Çay, takım olarak yeni sezonda lige renk katmayı amaçladıklarını söyledi. Pozantı Belediye Spor’un asla ama asla hedefsiz olmayacağını belirten Başkan Çay, “Taraftarlarımızın büyük destekleri ile başarıl olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam Orhan Koziğ de, Pozantı Belediye Spor’un yeni sezonda Amatör Süper Lige renk katacağını ifade ederek, “Transferler ile gücümüze güç kattık. Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Her zaman yanımızda olan başkanımız Mustafa Çay’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.