Pazarcık’ta ‘Hak Sahipliği’ duyurusu yayımlandı

Pazarcık’ta ‘Hak Sahipliği’ duyurusu yayımlandı
Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

(İHA) – İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Pazarcık ile ilgili hak sahipliği başvurusu duyurusu yayımladı.
Yapılan açıklamada “06.02 2023 tarihinde İlimizde meydana gelen depremler nedeniyle yürütülen hak sahipliği çalışmaları çerçevesinde afetzede olan vatandaşlarımızdan 29 Mayıs – 22 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınan Talep ve Taahhütnameler Mahalli Hak Sahipliği Komisyonlarımızca değerlendirilmiş olup, alınan Komisyon Kararları Mahallinde ilan edilmek üzere ilgili muhtarlıklara teslim edilecektir. Bu çerçevede, Pazarcık ilçemizde hak sahipliği ile ilgili alınan komisyon kararı 04.10.2023 tarihinde ilan edilmiştir. Hak sahipliği uygun görülmeyen vatandaşlarımız, 04-18 Ekim 2023 tarihleri arasında itiraz başvurusunda bulunabileceklerdir. İtiraz başvuruları ilçe Kaymakamlığına veya İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne yapılacaktır. Diğer İlçelerimizdeki çalışmalar tamamlandıkça ilan edilecektir” ifadelerine yer verildi.
Duyuruda ayrıca, 4 Ekim 2023 olarak açıklanan ilan tarihine itiraz süresi 4 Ekim ile 18 Ekim tarihleri arasında Pazarcık Kaymakamlığına gidilerek yapılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.