Sarıgeçili: “Öğrenmek ve öğretmek dünya var oldukça önemini koruyacak”

Sarıgeçili: “Öğrenmek ve öğretmek dünya var oldukça önemini koruyacak”
Yayınlama: 25.11.2022
A+
A-

 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü için Celalettin Sayhan İlköğretim Okulu’nda kutlama etkinlikleri düzenlendi. Programa, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlandı. Okul Müdürü Mustafa Sarıgeçili açılış konuşmasında şunları söyledi: “Öğretmek ve öğrenmek insanı ve insanlığı yücelten bir eylemin öncüleridir. Sizler bilimin, sanatın, aydınlığın, iyiliğin ve güzelliğin kısacası insanı insan yapan değerlerin yaratıcısısınız. Eminim ki bir değer yaşatmak için verdiğiniz tüm emekleri sevgiyle ve özveriyle yerine getiriyorsunuz” dedi.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR SANAT OLMAYI SÜRDÜRECEK

Öğretmenliğin kutsal bir sanat olmayı sürdüreceğini ifade eden Sarıgeçili konuşmasını şöyle noktaladı: “Görevinizi her anını bu farkındalığın yarattığı bilinç, haz ve coşkuyla sürdürmeniz dileğiyle Öğretmenler gününüz kutlu olsun.” Kutlama programının devamı öğrencilerin şiir okumasıyla devam etti.

Sarıgeçili, resim yarışmasında Adana genelinde 3. olan Beril isimli öğrenciye madalyasını taktı. Okul Müdürü Mustafa Sarıgeçili ve öğretmenler bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Program sonunda öğrenciler, öğretmenlerine ithaf ettikleri kelimeler olan kalpli pankartları tuttu.

2-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİNDEN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Celalettin Sayhan İlkokulu’nun her sınıfında Öğretmenler Günü heyecanı ve coşkusu vardı. 2-C sınıfının öğrencileri ve velileri öğretmenleri Aslıhan Yılmaz’ın bu özel gününü kutlarken, teşekkürlerini de ilettiler.Yılmaz’ın öğrencilerine gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden veliler, “Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslek.Öğretmenimiz Aslıhan Yılmaz da bu görevi layıkı ile yerine getiriyor.Öğretmenimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, teşekkür ediyoruz.”dediler. HABER:İNCİ YILMAZTÜRK

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.