Pasifik Eurasia, deniz ve hava yolu taşımacılığına giriyor

Pasifik Eurasia, deniz ve hava yolu taşımacılığına giriyor
Yayınlama: 18.11.2022
A+
A-

 

 

(AA) – Pasifik Eurasia, demir yolu taşımacılığının ardından deniz yolu ve hava yolu taşımacılığına da başlıyor.

Pasifik Eurasia’dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Pasifik Eurasia Genel Müdürü Erol Erkan, bugüne kadar demir yolları güzergahında bulunan ülkeler ile yaptıkları anlaşmalar ve geliştirdikleri modeller sayesinde hedeflerine ulaştıklarını kaydetti.

Ülkenin ihracatını artırma misyonunu deniz yolu ve hava yolu taşımacılığı ile daha da büyütmeye hazırlandıklarını aktaran Erkan, “Bu organizasyonda yaklaşık 20 ülkeden lojistik sektörünü yönlendiren iş ve çözüm ortaklarımız ile yapacağımız yüz yüze görüşmeler sayesinde ülkemiz lojistiğine yeni ve olumlu katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz. Türki Cumhuriyetlerde bulunan iş ortakları ve Türk ihracatçısının ürünlerinin uluslararası piyasaya erişimi için bu yılın üçüncü çeyreğinde deniz yolu hizmetlerini devreye aldık. 2022 yılının üçüncü çeyreğinde başladığımız deniz yolu taşımacılığında tüm dünya denizlerinde farklı limanlara taşıma yapıyoruz. Bu işe girerken yıl sonu ciro hedefimizi 100 milyon TL olarak belirlemiştik. Bu hedefimizi yılsonundan önce aşmış olacağız. Deniz yolu taşımacılığı özelinde 2023 yılı ciro hedefimiz ise 300 milyon TL.” şeklinde konuştu.

Hava yolu taşımacılığına girmek için tüm hazırlıkları tamamladıklarını anlatan Erkan, “2022 yılı içerisinde gerekli çalışmaları yaparak yılın üçüncü çeyreğinde IATA sertifikamızı aldık. Şu anda acentelik sözleşmeleri ve lojistik terminal kiralama çalışmalarımız devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde yetkili IATA acentesi olarak müşterilerimizin hava kargo taşımacılığı taleplerine de cevap verebilir durumda olacağız.” ifadelerini kullandı.

Deniz taşımacılığı ile entegre hatlarının sayısını artırmayı planladıklarını aktaran Erkan, Mersin ve Samsun üzerinden demir yolu ile entegre yeni hatlar açacaklarını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.