Orhan,”Birlikte Seyhanımızın mutlu geleceğini yaratacağız”

Orhan,”Birlikte Seyhanımızın mutlu geleceğini yaratacağız”
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Seyhan Belediye Başkanlığına aday adayı olan Hüseyin Orhan, CHP Seyhan İlçe Örgütü’ndeki adaylık açıklaması mitine dönüştü.

CHP Seyhan İlçe Binasına eşi Öznur Orhan ile birlikte gelen Hüseyin Orhan, parti binası girişinde meşalelerle karşılandı. Salona eşi ve CHP İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ile birlikte giren Orhan’a yoğun bir alkış tufanı koparken, “Seyhan’ın Umudu Hüseyin Orhan” sloganı atıldı.

İlk sözü alan CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, kendisinin CHP gençlik kolları başkanlığından beri tanıdığı Hasan Orhan’ın evladı Hüseyin Orhan’ı böylesine büyük bir kalabalıkla aday adaylığı açıklamasından dolayı onur duyduğunu söyledi.

Başkan Atikaslan, bu seçimlerde Seyhan İlçe Örgütü olarak önseçimleri devreye alarak gireceklerini sözlerine ekledi.

ORHAN,“BİRLİKTE SEYHAN’IMIZIN MUTLU GELECEĞİNİ YARATACAĞIZ”

CHP Seyhan Belediyesi Aday Adayı Hüseyin Orhan da konuşmasına, Sayın İlçe Başkanım, değerli kadın ve gençlik kolu başkan ve yönetimi, Seyhan’ımızın farklı bölgelerinden desteğe gelen dostlarım, arkadaşlarım, büyük ailem hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek başladı.

Orhan, “Seyhan Belediye Başkan Adaylığım sizin verdiğiniz destekle güçlenip çığ gibi büyüyor. Adaylık sürecim bir kişinin, bir grubun değil her zaman üstüne basa basa söylediğim gibi Seyhan’ın rengarenk kültürel yapısını oluşturan tüm halkımızın adaylık süreci olmasına çalışacağız. Seyhan’ımızın eğitim, kültür-sanat, altyapı ve çarpık kentleşme sorunlarına tepeden bakan değil de o sorunlar yumağının içindeki yaşanmışlıklarımızın deneyimi ile çözeceğiz” dedi.

Yaşamının tamamını geçirdiği Seyhan’da uzun yıllardır omuz omuza durduğu sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının ve sendikaların yaptığı çalışmaların içinde bulunduğunu da belirten Orhan, “Bu kurumların kentimizle ilgili yaptığı çalışmalar, Seyhan’ın sorunlarının çözümünde her zaman referansımız olacaktır. Sizlerin de bu coşkulu katılımı, yürüdüğümüz yolun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Birlikte Seyhan’ımızın mutlu geleceğini yaratacağız” diye konuştu.

Hüseyin Orhan’ın konuşması salonu dolduran gençler tarafından sık sık, “Seyhan’ın Umudu Hüseyin Orhan” sloganları ile kesildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.