Öneri formu uygulaması hizmete girdi

Öneri formu uygulaması hizmete girdi
Yayınlama: 12.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Sarıçam Belediyesi tarafından hayata geçirilen online “Öneri Formu” uygulaması, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Uygulama üzerinden gelen her türlü görüş, istek, öneri ve şikâyetler anında ilgili birimlere aktırılarak çözüme kavuşması sağlanıyor.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ yaptığı açıklamada; kısa süre önce hayata geçirilen online “Öneri Formu” uygulamasının, yoğun ilgi gördüğünü, günün her saati www.saricam.bel.tr adresi üzerinden “Öneri Formu” linkini dolduran vatandaşların, her türlü görüş, öneri, talep ve isteklerine anında cevap verildiğini belirtti.

“ÖNERİ FORMU UYGULAMAMIZ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR”

Başkan Uludağ “Daha önce Sarıçam Belediye binamız ve ek hizmet binalarımızda bulunan öneri kutuları, info@saricam.bel.tr mail adresi ve 444 72 23 numaralı iletişim kanallarına “Öneri Formu” uygulamasını da ekledik. Uygulama daha yeni olmasına rağmen vatandaştan yoğun ilgi görmektedir. Vatandaşlarımızın görüş öneri, istek ve şikâyetleri en kısa sürede Belediyemizin ilgili birimlerine aktarılarak sonuca bağlanıyor. Çözüme kavuşan konular hakkında da “Öneri Formu” uygulaması üzerinden, öneri veya talepte bulunan vatandaşa geri dönüş sağlanarak bilgi veriliyor.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.