MÜTEAHHİTLER SEKTÖRÜN LOKOMOTİFİDİRLER

MÜTEAHHİTLER SEKTÖRÜN LOKOMOTİFİDİRLER
Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, DAİMFED Genel Başkan Yardımcıları Sayım Azmaz, Hilmi Tümer, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED Kentsel Dönüşüm ve Mevzuat Başkanı Timuçin GÜVERCİN, DAİMFED Hukuk Müşaviri Avukat Selim Aslan; Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Tevke ile sektör ve Milli Eğitim iş birliği konusunda istişarede bulundular.

MÜTEAHHİTLER SEKTÖRÜN LOKOMOTİFİDİRLER

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Milli Eğitim olarak tüm birimleri vazgeçilmezimizdir. Özeli ve Kamuya ait tüm birimleri ile İnşaat Sektörü olarak bütünlük arz etmekteyiz. Bu yüzden Adana Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Tevke ismi bizlerde bilgi birikim ve tecrübesiyle memnuniyet yaratmıştır. Milli Eğitimde tüm konumlarıyla birlikte önemli gelişmeler olacağına inanıyorum. Bizlerde yakın geçmişteki olumsuzlukların artık yaşanmayacağı inancı içerisindeyiz. Bu doğrultuda Sektörün tüm temsilcileri olarak daha özverili olarak çalışacağız. Bu gelişmelerin Adana’mıza önemli katma değerler katacaktır.” Açıklamasında bulundu.

ARTIK MİLLİ EĞİTİM YÜZDE YÜZ ŞEFFAFTIR

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hasan Tevke görüşme ile ilgili olarak açıklamasında; “İnşaat Sektörünün temsilcisi olan Müteahhitlerimiz ekonomi ve gelişimimizin lokomotifleridir. Bu anlamda Sektörün bölgedeki temsilcilerinin DAİMFED Federasyon çatısı altında birlik beraberlik içinde olması fevkalade önemlidir. Milli Eğitim kurumumuz olarak Müteahhitler önemli iş ortaklarımızdır. Müteahhitlerimiz yakın geçmişte Adana Milli Eğitimde yaşanan istenmeyen olumsuzluklarla karşılaşmayacaklardır. Tüm birimlerimizle şeffaf olacağız, süreklide böyle devam edeceğiz. Belirtmek isterim ki kurum olarak iş birliği içinde olduğumuz, eğitimde öğrencilerimiz ve Velilerine kapımız açık, her türlü istek arzu ile birlikte olumsuzlukları birlikte çözeceğiz.” İfadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.