Muscent Parfümeri Turgut Özal Bulvarı’nda açıldı

Muscent Parfümeri Turgut Özal Bulvarı’nda açıldı
Yayınlama: 19.11.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın -Merkezi Bursa’da bulunan Muscent Parfümeri’nin Adana Şubesi’nin açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Av.Sabri Sarı, CHP Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar ve Adana Tabip Odası Başkanı Sebahattin Menteş ile kalabalık bir davetli grubu ile kesti.

Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Öncelikle her açılan yeni işyeri bir istihdam kapısı olacağından her zaman destekleriz ve esnafımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Kadınlarımız her zaman iş konusunda öncü olmuştur ve her zaman daha ileri gitmek için çok çalışkan olduklarını, yaratıcı özellikleri ile birlikte iş konusunda başarılarını ispatlamışlardır. Bu yüzden Muscent Parfümeri işletmecilerini kutluyor, hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken bol kazançları olmasını temenni ediyorum” dedi.

Muscent Parfümeri’nin Adana Şubesi’ni açan sahibi Fatma Ataş Kaygusuz ise açılışta kendini yalnız bırakamayan dostlarına teşekkür ederek “Muscent Parfüm markasının merkezi Bursa kentinde olup, Adana Şubesi olarak hizmet vermeye ve kadınlarımıza güzel kokulu parfümlerimizi onlara göstermek, marka olarak kalıcı bir koku ile onları kendinden emin bir şekilde görünmesine, artı Adana sıcak kent olması sebebi ile terleme oranının had safhada olan bir şehirde yaşamamızdan dolayı Muscent parfümlerinin tam ideal bir koku olarak kadınlarımıza hitap edeceğinden eminiz. Açılışımızı gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte CHP Adana Milletvekilimiz Orhan Sümer’e, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Av.Sabri Sarı’ya, CHP Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar’a, Adana Tabip Odası Başkanı Sebahattin Menteş’e, bizleri onurlandıran diğer davetlilere teşekkür ederim” dedi.

Muscent Parfümeri’nin Adana şubesinin açılışına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP Yüreğir İlçe Başkanı Av.Sabri Sarı, CHP Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar, Adana Tabip Odası Başkanı Sebahattin Menteş, işkadınları ile birlikte Adana’nın tanınmış simalarının yanısıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.