“MHP ve Ak Parti’nin tüm adayları Cumhur İttifakı’nın ortak adayıdır”

“MHP ve Ak Parti’nin tüm adayları Cumhur İttifakı’nın ortak adayıdır”
Yayınlama: 24.12.2023
A+
A-

Toros ( Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olmak üzere 15 ilçemizdeki tüm adaylar Cumhur İttifakı olarak ortak adayımızdır.” dedi.

YUSUF KANLI, AÇIKLAMADA BULUNDU

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yerel seçimlere yönelik adaylıklarla ilgili MHP Genel Merkezince yapılan açıklamalara istinaden Adana’ya dair ilk mesajını paylaştı. Başkan Kanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bilindiği üzere 30 Büyükşehirde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ortak aday göstererek seçime girecektir. Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız olmak üzere 15 ilçemizdeki tüm adaylar Cumhur İttifakı olarak ortak adayımızdır.”

“KURT KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI UNUTMAZ”

“Kurt, kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden haksız bir şekilde işten çıkarılan 3 bine yakın ülkücü işçi kardeşimizi unutmadık. Bunun hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracağız. Bugün de CHP zihniyeti içerisinde yönetilen zillet ittifakı belediyelerinin durumu açıkça ortadır.”

“TEK VÜCUT, TEK NEFES, TEK SES” VURGUSU

“Milliyetçi Hareket Partisi Adana teşkilatları ve mensupları, 3 bine yakın ülküdaşımızı işinden eden, yolsuzluklara bulaşmış, Adana için hizmet üretememiş, bölücü terör örgütü ile kol kola yürüyen ve bunu methiyeler dizerek ilan eden zilletin karşısında, Cumhur İttifakı adaylarının yanında dimdik duracak, bugüne kadar olduğu gibi bugün de, yarın da tek vücut, tek nefes ve tek ses olarak yoluna devam edecektir.”

“NEFSİNİ DÜŞÜNEN ZİLLETE, DEVLETİNİ DÜŞÜNEN SAYGINLIĞA…”

“Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasını her türlü meseleden öncelikli gören ve önemseyen liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörüsü, feraseti her daim bize göstermiştir ki kendini ve nefsini düşünen zillete, Milletini ve Devletini düşünen saygınlığa kavuşacaktır. Bu anlayışla Cumhur İttifakı olarak, 31 Mart akşamı da başta Büyükşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere tüm ilçelerde zafere ulaşacağımıza inancımız tamdır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.