MHP AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

MHP AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
Yayınlama: 12.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçim çalışmalarına hız verdi. İş insanı Esat Kuşçu’nun Trip Cafe’de vermiş olduğu iftara MHP ailesi katıldı.
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın yanı sıra iftara MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Adana Milletvekili adayı Hakan Uykız katıldı.
MUHARREM VARLI: ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, genel seçim öncesinde çok çalışmaları gerektiğini söyledi. İftar yemeği veren iş insanı Esat Kuşçu’ya teşekkür eden Milletvekili Varlı, “Birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Teşkilatımızla omuz omuza verdik. Birlik ve bütünlük içerisinde devam ediyoruz. Genel seçimde başarılı olabilmek adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
HAKAN UYKIZ KOLLARI SIVADI
MHP Adana Milletvekili adayı Hakan Uykız, genel seçim çalışmaları için kolları sıvadı. Dur-durak bilmeden iddialı bir şekilde yoluna devam eden Hakan Uykız, “Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde genel seçimde başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Teşkilatımızla uyum içerisindeyiz. Herkes üzerine düşeni yapıyor” diye konuştu.
ESAT KUŞÇU’YA TEŞEKKÜR
MHP ailesine iftar yemeği veren iş insanı Esat Kuşçu’ya teşekkür eden MHP Adana Milletvekili adayı Hakan Uykız, “Daha yolun başındayız. Çıktığımız onurlu yolda hedefe yürüyeceğimize inanıyoruz. Genel seçime odaklandık. Partimizi Adana’da en iyi seviyeye getirmek için varız” diye konuştu.
İL BAŞKANI KANLI İLE İLÇE BAŞKANI BENER
MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ile MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimde partilerinin başarılı olabilmesi için çalışıyorlar. İl Başkanı Kanlı ile İlçe Başkanı Bener, Adana’yı karış karış gezerek seçmenlerin yanlarına gidecekler. Kanlı ve Bener, “Partimizin başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Teşkilatımızla uyum içerisindeyiz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.