MHP Adana Milletvekili Aday Adayları törenle tanıtıldı

MHP Adana Milletvekili Aday Adayları törenle tanıtıldı
Yayınlama: 02.04.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Adana Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı muhteşem kucaklaşmaya, coşkuya ve heyecana sahne oldu.

Şehitler, depremde hayatını kaybedenler rahmetle anıldı

Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan ve deprem felaketi nedeniyle oldukça sade olarak düzenlenen tanıtım toplantısı yoğun ilgiye ve heyecana sahne oldu. İstiklal Marşı, Şehitlere saygı duruşu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılışı yapılan toplantıda, Cumhuriyetin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, MHP’nin Kurucu Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş, şehitler ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlar saygı, rahmet ve dualarla anıldı.

Tören, partililerden olağanüstü ilgi gördü

MHP ilçe başkanlarının ve  belediye başkanlarının da yer aldığı tören, partililerden olağanüstü ilgi gördü. Kültür merkezine sığmayan partililerin bir kısmı töreni dışarıdan izledi.  Tüm aday adaylarının katıldığı tanıtım toplantısına MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy da iştirak etti.

“Sabah milliyetçi, akşam pekekeci”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, önce muhalefete yüklendi. Kanlı şunları söyledi:

“Elbette biz, milli şuur ve milli heyecanla çalışmaları yaparken emperyalizm ve işbirlikçileri de rahat durmayarak, kini ve hasedi aklının önüne geçmiş, yapmaya değil, yıkmaya mahir, sabah milliyetçi, akşam pekekeci vatansız haşhaşileri, zillet figüranlarını karşımıza konumlandırmıştır.

Türkiye genelinde bu yapılanmanın ne olduğunu ve icraatlarını merak edenlerin de zilletin mutabakat ve iradesinin Adana’daki kopyası olan Zeydan Karalar’a bakması ve izlemesi yeterlidir.”

“Cumhur İttifakı, Türk milletinin ta kendisidir”

Bölücü muhalefete karşın Cumhur İttifakı’nın konumuna ve misyonuna vurgu yapan Kanlı “Küresel şeytanlığın ve batı emperyalizminin ahlaksız, adaletsiz, hukuksuz kumpaslarına ve hedefledikleri yıkıcı sosyal, siyasi ve ekonomik fırtınalara karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk Milleti’ni güvenli limanlara kavuşturacak olan usta kaptan, ‘Cumhur İttifakı, Millet Aklıdır. Yerli ve milli değerlerden beslenen, Ankara merkezli bakış açısıyla, beş bin yıllık Türk devlet geleneğinden ilham alan Cumhur İttifakı, Türk milletinin ta kendisidir.” şeklinde konuştu.

Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız”

Kanlı,  “Aday adaylarımızın, hem adaylık listesi ilan edilinceye kadar, hem de aday ilanından sonra var güçleriyle, ülkücü şuur ve teşkilat disiplini içinde bu kutlu mücadeleye destek verip çalışacaklarına inancım tamdır. Aday adaylarımız bu süreçte samimiyet içinde mücadelelerini verirken, MHP Adana teşkilatları olarak bizler de bütün unsurlarımızla topyekün, ülküdaşlarımızla omuz omuza birlikte, sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız.” şeklinde devam etti.

“Türkiye Yüzyılında Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’i tekrar seçtirmek ve partimizi Gazi meclisimizde en yüksek milletvekili sayısı ile temsil etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Partimizin kurulduğu, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in memleketi Adana’mızın da milletvekili sayısını arttırarak, Türkiye Yüzyılında Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.