MHP Adana da kongrelerini tamamlıyor

MHP Adana da kongrelerini tamamlıyor
Yayınlama: 19.08.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana’da on bir ilçede kongrelerini tamamladı. Son olarak İmamoğlu, Karaisalı ve Pozantı yönetimi belirlendi.

İMAMOĞLU, KARAİSALI, POZANTI

MHP Adana’da on bir ilçede tek listelerle girilen 14. Olağan Kongreleri tamamladı. İmamoğlu’nda Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba’nın yaptığı kongrede Halil İbrahim Sedefoğlu, Karaisalı’da Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un Divan Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede Mehmet Emre Dönmez yeni ilçe başkanı olarak seçildiler. Pozantı’da ise MYK Üyesi Milletvekili Muharrem Varlı’nın Divan Başkanlığını üstlendiği

kongrede mevcut İlçe Başkanı Şeref Dinç güven tazeledi.

ORTAK MUTABAKAT, ORTAK UZLAŞI…

Kongrelere MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İl Divan Kurulu Üyeleri; Teşkilat, Ülkü Ocakları, Belediye Başkanları ve KAÇEP Başkanları da katıldılar. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ortak mutabakat ve uzlaşı ile tek liste çıkarılarak gerçekleştirilen MHP’nin kongrelerinin büyük bir demokratik olgunluk içinde yapıldığını anlattı.

“HERKESİ KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞLA”

Başkan Yusuf Kanlı “Yüce Türk Milleti’nin birliği, dirliği, huzuru, refahı, istiklal ve istikbali için mücadeleyi esas bilen Ülkücü-Milliyetçi Hareket’de ayrı, gayrı yoktur; ülküde birlik vardır. Kongrelerimizde de teşkilatlarımız kimseyi incitmeden, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan bir anlayışla ve istişare yöntemiyle, ortak mutabakat ve ortak uzlaşıyla tek liste hazırlıyorlar. Yani tek ses, tek yürek olup, tek liste çıkarılıyor. Yerel seçimlere de kazanmaktan başka bir seçenek düşünmeyen, inanmış, bilenmiş, omuz omuza yürüyen kadrolarla yine tek ses, tek yürek olarak hazırlanıyoruz.” dedi.

MHP Adana’da ilçe kongrelerini bugün Sarıçam ve Ceyhan’da, yarın ise Çukurova ve Kozan’da yaparak tamamlamış olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.