MAŞALLAH AYKURT, TOROS TV’DE KONUŞTU

MAŞALLAH AYKURT, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 18.08.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Sema Başaran- Seyhan Karate Do Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Maşallah Aykurt, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Aykurt, “Yarışmalar sporcuların bayramı” dedi.

Müsabakalara en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Maşallah Aykurt, “Sporcu kardeşlerimizin performansı bizleri memnun ediyor. Adana ve dışarıda aldıkları sonuçlar bizlerin yüzlerini güldürüyor. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Seyhan Karate Do Spor Kulübü olarak kuruldukları ilk günden bu yana büyük bir özveri içerisinde çalıştıklarını dile getiren Aykurt, “Kentimizde Karate sporuna en iyi şekilde hizmet ediyoruz. En büyük destekçilerimiz sporcu velileridir. Geleceğe umut ve güvenle bakıyoruz” diye konuştu.

Karate İl Temsilciliğinden neden istifa ettiğini de anlatan Milli Antrenör Maşallah Aykurt, “Görevin hakkını veremedik. Projelerimiz vardı, gerçekleştiremedik. Birçok vaatlerimiz vardı, hayata geçmedi. İstifa etmemiz en mantıklısıydı. Yeni göreve atanan Doğan Türkoğlu kardeşime canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sporcularının ulaşım sorunu yaşadıklarını belirten Aykurt, “Bu konuda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan destek bekliyoruz. Durumu iyi olmayan sporcularımıza kent kart verirse, çok mutlu oluruz. Sporcularımızın en iyi şekilde antrenmanlara gelip gitmeleri sağlanmalıdır” ifadesini kullandı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile Seyhan Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Üney’in her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Maşallah Aykurt, “Destek ve katkıları için Akif başkanımıza ve başkan yardımcımızı Gökhan Üney’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.