‘MAHALLE HALKIMIZ DUYARLI OLSUN’

‘MAHALLE HALKIMIZ DUYARLI OLSUN’
Yayınlama: 26.11.2022
A+
A-

 

 

Adana amatör spor kulüplerinden Akkapıspor’un Başkanı Erhan Sarkanok,Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Sarkanok, Akkapı Mahalle Muhtarı Zihni Neli ve mahalle halkından takımlarına gereken ilgi ve desteği vermesini beklediklerini söyledi.

HEDEF İKİNCİ YARIDA DA BAŞARILI OLMAK

Akkapıspor’un Güney Yıldızı Stadında oynadığı maçlarda mahalle muhtarı Zihni Neli ve mahalle halkını yanlarında görmeyi arzuladıklarını belirten Akkapıspor Başkanı Erhan Sarkanok, “Biz kendimiz için değil, gençlerimiz için istiyoruz. Ligde son 5 haftada 4 galibiyet ve 1 de beraberlik aldık. Bu başarımızı ligin ikinci yarısında da sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

HOCALARIMIZI TAKDİR EDİYORUM

Antrenör Aycan Gizir ve Altyapı Sorumlusu Razık Uzunağaç’a övgüler yağdıran Turuncu-Mavili ekibin Başkanı Erhan Sarkanok, “Hocalarımızı takdir ediyorum. Çünkü, takımımızın başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarına devam eden Aycan Gizir ve Razık Uzunağaç’a teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun” dedi.

AKAY, ÜNEY VE ARAT’A TEŞEKKÜR

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney ve Seyhan Belediyesi Basın Spor Sorumlusu Hüseyin Arat’ın her zaman yanlarında olduğuna dikkat çeken Başkan Sarkanok, “Çocuklarımıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Her şey gençlerimiz ve Akkapıspor için” ifadesini kullandı.

GÜNEY STADININ EKSİKLERİ GİDERİLSİN

Güney Yıldızı Stadının eksiklerinin biran önce giderilmesini beklediklerini dile getiren Başkan Sarkanok, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’dan destek bekliyoruz. Soyunma odaları yetersiz kalıyor. 2 tane daha acilen soyunma odası yapılması gerekiyor. Maçlar olduğunda soyunma odaları yetersiz kalıyor. Başkan Karalar ve İl Müdürü Çintimar’ın yaramıza merhem olmalarını istiyoruz” diye konuştu. Özel Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.