M1 ADANA’DA RENKLİ RAMAZAN SONRASI ÇOŞKULU BAYRAM ve 23 NİSAN KUTLAMASI

M1 ADANA’DA RENKLİ RAMAZAN SONRASI ÇOŞKULU BAYRAM ve 23 NİSAN KUTLAMASI
Yayınlama: 26.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana AVM’nin geleneksel Ramazan Etkinlikleri bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli geçti. “Ney Dinletisi” , “Ramazan Şerbeti Dağıtımı”, “Her Hafta Sonu Çocuklar için Ramazan Atölyeleri” M1 Adana AVM’de Ramazan ayı boyunca Adanalılar ile buluştu.

“Grup Es”, “ Ahmet Kuvvetli” ve “Murat Ebinç” konserleri yanında Bayramın 3. Gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “GELENEKSEL BANDO GÖSTERİSİ”  M1 Adana AVM ziyaretçilerinin büyük beğenisini kazandı.

M1 Adana Alışveriş Merkezi,  2023’ün Ramazan ayını dolu dolu birbirinden renkli etkinlikler ile  geçirdi. 7’den 70’e kadın ,erkek ,çocuk herkese hitap eden zengin içerikli etkinlikler ile bu yıl da  Ramazan M1 Adana’da “DOLU DOLU” yaşandı.

Ramazan ayının ardından Bayram  Konserleri yine M1 Adana AVM’nin bayramda ilgi odağı olmasını sağladı. 1. Gün  “Grup Es”,2. Gün  “ Ahmet Kuvvetli” ve 3. Gün “Murat Ebinç” konserleri yanında Bayramın son günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde gün boyunca çocuklara Türk Bayrağı dağıtıldı.

“23 NİSAN GELENEKSEL BANDO GÖSTERİSİ”

M1 Adana AVM ziyaretçilerinden büyük beğeni aldı ve ilgiyle izlendi. 10. Yıl Marşı yine gelen 7’den 70’e ziyaretçiler eşliğinde coşkuyla seslendirildi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz : “M1 Adana’da bu yıl  da geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz “Ramazan Etkinlikleri” 2023’nin en anlamlı etkinliklerinden biri . Ziyaretçilerimizin bu etkinliklere ilgisi ve katılımı ile Ramazan ayının kendine has geleneksel dokular ile oluşturduğumuz bu güzel ambiansını 23 Nisan etkinlikleri ile birlikte Adanalılar ile  yaşamaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduk .” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.