Yaz yağmuru gençlerin havuz keyfini engellemedi

Yaz yağmuru gençlerin havuz keyfini engellemedi
Yayınlama: 12.06.2023
A+
A-

ADANA (İHA) – Adana’nın Kozan ilçesinde gençlerin hizmetine sunulan olimpik yüzme havuzu yağmur engeline rağmen yoğun katılım ile hizmete sunuldu. Açılışa katılan gençler, yağmura aldırmadan havuzun keyfini çıkardı.
Yıllardır kapalı olan ve devri Kozan Belediyesi tarafından alınan olimpik yüzme havuzu yeniden hizmete kazandırıldı. 2023 yaz sezonu için hazırlanan havuza geçmiş 2 dönemde belediye başkanlığı yapan Mehmet Açıkgöz’ün ismi verildi. Kozan Belediyesi Mehmet Açıkgöz Olimpik Yüzme Havuzu ve Aquapark yağmur engeline rağmen gençlerin yoğun katılımı ile hizmete sunuldu. Sağanak altında gerçekleşen açılış sonrası gençler yağmura aldırış etmeden havuzun keyfini çıkardı. Havuzda renkli görüntüler de ortaya çıktı.
Açılışta duygu dolu anlar yaşayan geçmiş dönem Belediye Başkanı Eczacı Mehmet Açıkgöz, “Bizim dönemimizde ilçemize güzel hizmetler kazandırdık” diyerek, zamanında bakanlık desteği ile olimpik havuzun ilçeye kazandırıldığını kaydetti. Açıkköz, havuzun yeniden halka hizmete kazandırılması ile Belediye Başkanı Kazım Özgan’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Havuzun ilçe gençlerinin hizmetine yeniden sunulması ile yüzme sporuna katkı sağlayacağına dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Adana sıcağında huzurla serinlenerek spor yapılacak bir alan oluştuğunu belirtti.
AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci ise havuzu ilçeye kazandıran eski Belediye Başkanı Mehmet Açıkgöz ve bu havuzun yıllar sonra yeniden restorasyonunu gerçekleştirerek ilçe halkının hizmetine sunan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.