Limon ve sarımsağın mucizevi ittifakı!

Limon ve sarımsağın mucizevi ittifakı!
Yayınlama: 20.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kolestrol Düşmanı Limon-Sarımsak Kalp ve Damar Hastalıklarına Alternatif Çözüm Limonlu ve Sarımsak Öyle Hastalıklara İyi Geliyor ki? Tansiyonun Bir Numaralı Düşmanı Limsak Taşköprü’den Gelen Mucize Limon Sarımsak Kürü

Günümüzde gittikçe artan sağlık problemlerine karşı insanlar alternatif çözümlere yöneliyor. Tıp alanında doktorlara güvenilse de, hastalar doğal yollarla kendilerine fayda sağlayabilecek gıdalara da talepte bulunuyorlar.

Çağımızın en yaygın sorunlarından olan kolestrol, şeker ve tansiyon gibi sorunlara karşı doğal yiyeceklerin popülaritesi de gitgide artıyor. Tansiyonu dengeleme konusunda adeta bir trend olan sarımsak aynı zamanda mutfaklarımızın da vazgeçilmezi. Aynı şekilde ekşi tadıyla limonun da şeker hastalığına faydası reddedilemeyen bir gerçek.

PEKİ BU İKİ DOĞAL GIDANIN KARIŞIMI YAPILIR MI?

Limon ve sarımsağın karışımı olarak ortaya çıkan limon sarımsak kürü, Rus tıp dünyasında senelerdir kullanılan bir formül. Yapıldıktan sonra 25 gün boyunca bekletilen limon sarımsak kürü, aç karnına tüketildiğinde sadece şeker ve tansiyon hastalıklarına değil, damar tıkanıklıklarına da birebir etkili.

Limon sarımsak kürünün üreticisi Limsak, bu kürü 10 yılı aşkın bir süredir üretmekte. İstanbul Bayrampaşa’daki üretim alanıyla Türkiye’nin dört bir yanına hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak bu ürünün satışını yapıyorlar. Karanlık ve soğuk bir ortamda saklandığı sürece herhangi bir son tüketim tarihi bulunmayan bu sağlıklı bileşimin kullanımı esnasında az da olsa spor faaliyetlerinin yapılmasıyla beraber kilo verdirme konusunda da yardımcı olduğu biliniyor.

Karaciğer yağlanması düşmanı A vitamini deposu maydanozdan, şeker düşmanı tarçına, bağışıklık dostu baldan, iltihabın baş düşmanı zerdeçala, kalp ve damar rahatsızlıklarının korkulu rüyası doğal alıç sirkesinden, curcumin zengini ve kesin aromasıyla zencefile varan altı farklı limon sarımsak kürünü de üretmektedirler. Katkı maddesi, aroma verici, renklendirici veya raf ömrünü uzatıcı herhangi bir eklenti konulmadan sadece doğal limon suyu ve meşhur Taşköprü sarımsağıyla bağışıklığınızı korur.

Bir aile firması olan Limsak, Tarım ve Gıda Bakanlığı’ndan ve Gimdes Helal Gıda Sertifikaları’ndan onaylı olmakla beraber bu kurumlar tarafından habersiz bir şekilde denetlenmektedirler.

Kendi internet adreslerinin yanı sıra N11, Trendyol, Amazon ve Hepsiburada gibi birçok güvenilir e-ticaret sitesinde de ürünleri yer almaktadır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.