Koray Aydın “Açlığını gösteremeyen insanlarımız var”

Koray Aydın “Açlığını gösteremeyen insanlarımız var”
Yayınlama: 22.03.2024
Düzenleme: 21.03.2024 17:19
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın –İYİ Parti TBMM Grup başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir Belediye Başkan adayı Bülent Alper’in seçim koordinasyon merkezinde bir toplantı yaptı, ardından Kozan yolundaki esnafları ziyaret etti.

İYİ Parti TBMM Grup başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Bülent Alper’in açtığı İYİ Parti’nin Yüreğir’deki seçim koordinasyon merkezinde yaptığı toplantıda her partinin fanatiklerinin olduğunu belirterek “Erkeklerden çok kadınlarımız artık siyasetin içine girdi. Teknoloji gelişti ve artık televizyonlar var, herkes anında görüyor.Esnaflar ile görüşmeden bu alana girmeden onların sorunlarını dinlemeden başarı elde edemezsiniz. Çünkü ülke ekonomisini esnaflar tayin eder ve onların verdiği bilgiler piyasanın nabzını tutar.  Siyasilerde ona göre hareket etmek zorundadır. Bu yüzden genel seçime istinaden yerel seçimler daha kolay olur. Fakat çalışmak gerekir çalışmadan olmaz ve seçimleri kazanamazsınız. Şu anda ortada olan bir seçim var. Son on günde kararsız seçmenler var. Bu yüzden son 10 günü çok iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Seçimi kazanmak için kararlılıkla bu seçmenleri bularak ikna edeceksiniz.85 milyon nüfusun 16.Milyon beş yüz bini emekli ve bu insanlar içinde 10.Bin TL’nin altında alanlar var. Yaklaşık 6,5 milyona yakın bir sayıları var. Bu seçim bu emekli kardeşlerimizin canı çok sıkılıyor. Canı sıkılan insan arayış içine girer ve problemlerini çözmeye çalışır. İşte bu yüzden bu seçim çok önemli canı sıkılan insan karşı tarafında canını sıkar. Seçimde kazanarak sevinmekte var, kaybedip üzülmekte var. Kaybettiğiniz zaman üzülmeyeceksiniz işinize bakacaksınız, hayatınıza dönerek devam edeceksiniz. Benim başımdan geçtiği için iyi bilirim. Onun için tekrar söylüyorum son on günü değerlendirmenizi ve daha çok çalışacağınıza inandığını” söyledi.

Toplantı sonunda Yüreğir Belediye Başkan adayı Bülent Alper Adana’ya gelerek seçim çalışmalarında destek vermelerinden dolayı İyi Parti TBMM Grup başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’a teşekkür ederek 31 Mart’ta Yüreğir’de seçimi kazanarak tarih yazacağını, benimle birlikte ekip halinde çalışan tüm arkadaşlarımıza da katılımlarımdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

İyi Parti TBMM Grup başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir Belediye Başkan adayı Bülent Alper ile partililer birlikte Kozan yolundaki esnafları ziyaret ettiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.